محمد حسین جعفریان در حاشیه نمایشگاه کتاب تبریز گفت: از مخاطبان خود خجالت میکشم که هنوز نتوانستهام کتاب «چکر در ولایت جنرالها» را منتشر کنم. این سفرنامه مدتهاست برای انتشار آماده شده است اما به امروز و فردا موکول میشود.-
وی افزود: با توجه به نمایشگاههای استانی دیگری که شرکت کرده بودم، در نمایشگاه کتاب تبریز استقبال مردم نیز قابل توجه است. به نظرم تبریز مانند مشهد نیاز به بازارچه کتاب یا راسته کتاب دارد. البته هم اکنون در تبریز در نزدیکی میدان ساعت چنین بازاری برای مردم وجود دارد اما کفایت نمیکند و باید چنین جایی ایجاد شود تا روح و ولع کتاب خریدن میان مردم زنده شود.
نویسنده کتاب «در پایتخت فراموشی» درباره حضور خود در تبریز برای نشست شعر انقلاب اسلامی گفت: بچههای جبهه انقلاب اسلامی از ما دعوت کردند تا در حاشیه نمایشگاه به بررسی شعر انقلاب بپردازیم. در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ برگزار میشود.
وی افزود: در این نشست قرار است به چگونگی پدید آمدن شعر انقلاب، کیفیت شعر و شاعران این جریان پرداخته شود. البته زمانی که صحبت از شعر انقلاب میشود نام شاعران بزرگی چون علی معلم دامغانی، یوسفعلی میرشکاک، قیصر امینپور و سلمان ساوجی خواه ناخواه مطرح میشود.
جعفریان درباره آثار جدید خود برای انتشار گفت: من از مخاطبان خود خجالت میکشم که هنوز نتوانستهام کتاب «چکر در ولایت جنرالها» را منتشر کنم. این سفرنامه مدتهاست که برای انتشار آماده شده است اما به امروز و فردا موکول میشود. امیدوارم که این کتاب خیلی زودتر منتشر شود. کار حروفچینی این اثر به پایان رسیده است و در حال حاضر منتظر اضافه کردن برخی عکسها برای انتشار هستیم.
جعفریان افزود: در حال حاضر اثر دیگری را تالیف نکردهام زیرا دفتر ادبیات فارسیزبان بسیاری از وقتم را به خود مشغول کرده است. در حال حاضر درگیر ساخت مستند 54 قسمتی هستم که به مهاجران افغان در ایران میپردازد. امیدوارم پخش این اثر در ایران بتواند نظر مردم را درباره مهاجران تغییر دهد تا اینقدر مهاجران افغان را در فیلمهایمان سرایدار، رفتگر و دزد نشان ندهیم.
رایزن سابق فرهنگی ایران در افغانستان گفت: در این مستند قصد داریم برخی از مهاجران موفق را هم نشان دهیم. برای مثال یکی از این مهاجران توانایی بالایی در جراحی دارد. قرار است محمد کاظم کاظمی را هم در این مستند شرکت دهیم و مردم ببینند که بچههای آنها دارند کار این شاعر را در کتابهای درسی خود میخوانند. سالها آرزوی ساخت این کار را داشتم. خصوصا برای مشهدی ها که بیشتر از نزدیک با این قضیه در ارتباط هستند.
نظر شما