نظرلو برای تالیف «بهشت در انتظار» 35 ساعت مصاحبه حضوری با خانواده، دوستان و همرزمان شهید انجام داده است و کتاب را در قالبی نزدیک به رمان به نگارش درآورده است.
هرچند نقش اطلاعاتی شهید سقطفروش بسیار با اهمیت بوده است اما نگارنده بیشتر بر جنبههای شخصیتی این شهید تمرکز دارد و توضیحات مختصری هم درباره چگونگی انتخاب نيروهای رسته اطلاعات و عمليات در دوران جنگ تحمیلی بيان میکند.
در پایان این روایت، وصیتنامه شهید سقطفروش که در سال 1365 نوشته بود، تصاویری از خاطرات این شهید به دستخط خودش و برخی از اسناد و تصاویر درباره شهید سقطفروش آمده است.
نظرلو پیشتر درباره نحوه نگارش این کتاب به ایبنا گفته بود: «نوع روايت كتاب «بهشت در انتظار» در عين حفظ استناد، به داستان نزديك شده و با تقويت فضاسازي و ديالوگها تلاش كردهام تا ارتباط قویتری با مخاطب برقرار كنم.»
«بهشت در انتظار» همچنین خاطراتی از شهید احمد سوداگر درباره شهید سقطفروش را هم در بر دارد که حاصل مصاحبه نویسنده با وی است. در بخشی از این خاطرات که در صفحه 136 کتاب آمده است میخوانیم:
«مصطفی ازنیروهای خوب ماست. اهل تامل و فکر کردنه. وقت تلف کن نیست. به مجرد اینکه کاری بهش سپرده میشه، شروع به اقدام میکنه و اون رو وظیفه و تکلیف خودش میدونه. دیدش تعبدیه. بچهها میگند شیطونه، ولی من ازش شیطنت ندیدم. یا تو شناساییه یا تو دکله، یا برای توجیه نیروها رفته؛ خلاصه بیکار نیست...»
«بهشت در انتظار» را انتشارات صریر با حمایت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در 239 صفحه، قطع رقعی، با شمارگان سه هزار نسخه و به بهای 35 هزار ريال به چاپ رسانده است.
نظر شما