یکشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۵
«مردي با آرز‌وهاي دوربُرد» به چاپ دوم رسيد

چاپ دوم كتاب «مردي با آرز‌وهاي دوربُرد» به قلم فائضه غفار حدادي روانه بازار كتاب شد. اين اثر شامل 35 خاطره از سردار سرلشکر شهيد سيدحسن تهراني مقدم است. نشر نيلوفران عهده دار چاپ اين كتاب بوده است.-

فائضه غفار حدادي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار كرد: «مردي با آرز‌وهاي دوربُرد» در قالب خاطره به زندگي شهيد سيدحسن تهراني مقدم مي‌پردازد.

وي ادامه داد: منابع اين خاطرات شامل مصاحبه با دوستان شهيد، توسط گروه تحقيقاتي نيروي هوا فضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به فاصله دو ماه از شهادت سردار سيدحسن تهراني مقدم تهیه شد. بخش ديگري از خاطرات هم به ده جلسه مصاحبه با مادر،‌ همسر و خواهر شهيد اختصاص دارد كه آن‌ها را در مدتي كوتاه جمع‌آوري كردم.

غفارحدادي افزود: نتيجه مصاحبه‌ها حجم قابل توجهي از اطلاعات را در اختيارم قرار داد و با تلفيق آن‌ها، 35 خاطره كوتاه از شهيد و با توجه به حفظ اصل خاطرات در كتاب گنجانده شد.

وي ادامه داد: خاطرات منتخب در موضوع‌هایی مانند ويژگي‌هاي اخلاقي و رفتاري شهيد، شيوه‌هاي مديريتي و فعاليت‌هاي او در كتاب‌ «مردي با آرزو‌هاي دوربُرد» آمده است.

غفارحدادي درباره اطلاعات به جاي مانده از مصاحبه‌ها گفت: اكنون در حال نگارش داستاني بلند با عنوان «خط مقدم» هستم که نگارش آن به نيمه رسيده و اميدوارم این اثر تا دومين سالگرد شهادت سيدحسن تهراني مقدم در آبان ماه 1392 آماده انتشار شود.

وي درباره انتخاب عنوان «مردي با آرز‌وهاي دوربُرد» براي كتاب گفت:‌ اين نام به آرزوي شهيد براي ساخت موشك‌هاي دوربُرد اشاره دارد. چاپ نخست این اثر با شمارگان پنج هزار نسخه به فروش رسيد و چاپ دوم آن چندي پيش روانه بازار نشر شد.

چاپ دوم کتاب «مردي با آرز‌وهاي دوربُرد» در قطع رقعي و 94 صفحه با شمارگان سه‌هزار نسخه و بهاي 75 هزار ريال توسط نشر نيلوفران منتشر شده است.

سید حسن تهرانی مقدم ششم آبان 1338 در محله سرچشمه تهران متولد شد. همزمان با اوج‌گيري فعاليت‌های انقلابي به صف انقلابيون پيوست.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی در رشته مهندسي صنايع ادامه تحصيل داد و سپس به عضويت سپاه پاسداران درآمد. تاسيس توپخانه و مركز تحقيقات فني آن، فرماندهي موشكي و تلاش براي استقلال در صنعت موشكي از جمله فعالیت‌های او در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در طول سال های دفاع مقدس بود.

جانشينی فرماندهی نيروي هوايي سپاه پاسداران، مشاور فرماندهی كل سپاه در امور موشكي و ریاست سازمان خودكفايي سپاه پاسداران، آخرین سمت های سردار حسن تهرانی مقدم بود. او 21 آبان 1390 بر اثر انفجار زاغه مهمات در پادگان اميرالمومنين (ع)  به شهادت رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط