دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸
استقبال حوزویان «مفاتیح‌الحیاه» را به چاپ 92 رساند

مسوول اطلاع‌رسانی نشر «اسراء» در قم گفت: آثار دینی به ویژه «مفاتیح‌الحیاه» مورد توجه اغلب مخاطبان سومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه قرار گرفته است. چاپ نود و دوم «مفاتیح‌الحیاه» در راه است.-

مهدی حسین‌تبار در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، بیان کرد: این انشارات با 150 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حوزه حاضر شده است و  تاکنون کتاب‌های «تفسیر ترتیبی قرآن»،‌ «تفسیر موضوعی قرآن»، «شرح زیارت جامع کبیره»، «رازهای نماز»،‌ «حکمت عبادات»، «منزلت عقل»، «حوزه و روحانیت» و «مفاتیح‌الحیاه» بیشترین فروش را داشته‌اند، به طوری که تمامی نسخه‌های کتاب «مفاتیح‌الحیاه» به پایان رسیدند و اکنون این کتاب برای نود و دومین دوره چاپ آماده می‌شود. 

وی درباره بن‌های خرید کتاب نیز گفت: اغلب آثار این نمایشگاه به دلیل تخصصی بودن در قالب مجلدهای دوره‌ای منتشر می‌شوند که میانگین هزینه خرید آن‌ها حدود یک میلیون و 200 هزار ريال است اما در این نمایشگاه تنها 500 هزار ريال بن‌ خرید به مخاطبان اختصاص داده شده است. بنابراین، مخاطبان و طلاب مجبورند برای خرید آثار مورد نظر خود تنها به تعداد محدودی از این مجلدها بسنده و از خرید کامل دوره کتاب‌ها به دلیل محدودیت در قدرت خرید چشم‌پوشی کنند.

حسین‌تبار افزود: اگر متولیان این نمایشگاه هزینه‌های بن خرید کتاب را افزایش دهند، کمک به سزایی به تولید آثار فرهنگی و از مخاطب و ناشر نیز  به طور غیرمستقیم حمایت کرده‌اند.
 
مسوول اطلاع‌رسانی نشر «اسراء» افزود: استقبال طلاب و مخاطبان از این نمایشگاه بسیار خوب است و حالا که به زمان پایانی این نمایشگاه نزدیک‌تر می‌شویم، فروش کتاب‌های ناشران هم افزایش می‌یابد. 

وی درباره حضور ناشران بین‌المللی در سومین دوره نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه قم نیز گفت: این نمایشگاه فرصت رقابت ناشران داخلی با ناشران بین‌المللی را فراهم کرده است.

وی افزود: کیفیت چاپ و کاغذ آثار برخی ناشران بین‌المللی مانند ناشران لبنانی بسیار مطلوب است. بنابراین، ناشران داخلی می‌توانند کار را از آنان یاد بگیرند و سپس این روش‌ها را برای تولید آثار داخلی به کار ببندند. 

حسین‌تبار بیان کرد: این نمایشگاه فرصت انعقاد قرار داد با ناشران لبنانی را هم فراهم کرده است. اکنون ناشران لبنانی با هزینه کمتر و کیفیت بالاتر متعهد می‌شوند آثار را چاپ کنند و به ناشران ایرانی تحویل دهند. البته این کار به معنای سپردن صنعت چاپ و نشر ایران به ناشران لبنانی نیست، بلکه به معنای فراگیری این صنعت با کیفیت جدید و ترویج آن به آثار در حال انتشار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط