چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۴
جشنواره قصه‌گویی تبریز امسال بهترین بود

کارشناس روابط عمومی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی گفت: قصه‌گویان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تبریز، این دوره از جشنواره را بهترین دوره برگزار شده دانستند.-

علی بینش در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره ارزیابی خودش از اجرای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تبریز عنوان کرد: این جشنواره از جنبه‌های مختلف روند رو به رشد قصه‌گویی در ایران را به نمایان ساخت. این روند شامل افزایش کیفیت محتوا و تکنیک قصه‌های روایت شده، اجرای برنامه‌های جانبی، برپایی کارگاه‌های تخصصی و اعزام قصه‌گویان به مدارس شهرهای مختلف استان آذربایجان شرقی می‌شود.

وی ادامه داد: شامگاهان روز گذشته(یکم اسفندماه) از 22 قصه‌گوی برگزیده ایرانی و بین‌المللی تجلیل شد. آناهیتا آروان از استان گیلان در بخش بازنویسی و بازآفرینی متون کهن به دلیل بازنویسی قصه «پهلوان گریه می‌کند» برگرفته از گلستان سعدی، آتوسا شاملو از تهران برای بازنویسی قصه «چه‌طور می‌توان یک دیو واقعی بود؟» برگرفته از کلیله و دمنه و مهتاب میرزاپور از استان البرز با قصه «داستان آتش» برگرفته از متون کهن، به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.

کارشناس کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی گفت: در بخش قصه‌گویان صوتی نیز نصرت نامورفرگی و لیلی قوامی از استان خراسان رضوی، مهدی جاور از استان یزد و مرضیه محمدیان از استان چهارمحال و بختیاری به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند. 

وی افزود: در بخش برگزیدگان بخش بین‌الملل و برگزیدگان دوره‌های پیشین جشنواره، ماه‌بی‌بی صفری‌پور از استان هرمزگان، آسیه رحمتی از استان خوزستان، سمیه اصحاب صحف از استان یزد، آنا صوفیا پیوا از کشور پرتغال، حسنیه بنت حسین ماماتو از کشور مالزی و راجر واقان جنکیز از کشور سنگاپور به عنوان قصه‌گویان برگزیده، معرفی شدند. در این بخش آلومبه هلن نامایی از کشور کنیا شایسته تقدیر شناخته شد. 

بینش اظهار کرد: در بخش برگزیدگان کشوری نیز فریده محمودی از استان مرکزی، زهره اکبرآبادی از استان خراسان رضوی و آرزو حقیقی از استان فارس جوایز این بخش را به دست آوردند. همچنین در بخش برگزیدگان کشوری(گروه مربیان کانون پرورش فکری کودک و نوجوان) مریم شفیع‌زاده از استان تهران، وحید خسروی از استان کرمانشاه و صبری رحیمی از استان کردستان موفق به کسب جوایز این بخش شدند. 

وی گفت: در گروه آزاد برگزیدگان کشوری نیز مسعود شاهنگی از استان اصفهان و اسماعیل ذبیحی از استان مازندران به عنوان برگزیده این بخش معرفی شدند.

کارشناس روابط عمومی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی درباره جوایز این جشنواره عنوان کرد: لوح تقدیر، تندیس جشنواره و مبلغ 10 میلیون ریال، جایزه‌ برگزیدگان این جشنواره بود و به برگزیدگان خارجی نیز علاوه بر این جوایز، از صنایع دستی استان آذربایجان شرقی هم اهدا شد.

وی درباره سایر برنامه‌های مراسم اختتامیه این جشنواره بیان کرد: در این مراسم که تا ساعت 23 ادامه داشت، از خانواده دو مدیر شهید در کانون پرورش فکری و کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی تجلیل کردیم و از استاد شهید مرتضی مطهری به عنوان نخستین مروج قصه‌گویی در ایران اسلامی یاد شد.

بینش یادآور شد: همچنین در این مراسم از تمبر یادبود شانزدهمین جشنواره قصه‌گویی تبریز و سه عنوان کتاب کانون پرورش فکری کودک و نوجوان رونمایی صورت گرفت. 

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تبریز شب گذشته(یکم اسفندماه) در سالن اقبال آذر مجتمع 29 بهمن تبریز در مراسمی به فعالیت خود خاتمه داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط