یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۵
قصه‌گویان در «شهر اولین‌ها» هنرنمایی را آغاز کردند

افتتاحیه شانزدهمین دوره جشنواره قصه‌گویی تبریز امروز صبح(یکشنبه، 29 بهمن‌ماه) با حضور مسوولان اجرایی این جشنواره برگزار شد. تاکنون سه قصه‌گو در این جشنواره قصه گفته‌اند. تبریز به «شهر اولین‌ها» معروف است.-

علی بینش، کارشناس روابط عمومی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در این باره اظهار کرد: در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام الیاس ابراهیمی، مدیر اجرایی شانزدهمین جشنواره قصه‌گویی تبریز و محمدباقر آدوسی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره اهمیت قصه‌گویی و نقش این‌گونه جشنواره‌ها در توسعه فرهنگ قصه‌گویی در سطوح کشوری و بین‌المللی سخن گفتند.

وی ادامه داد: در این مراسم گروه کُر صدا و سیما، قطعه‌اي موسیقی به مناسبت بزرگداشت قیام 29 بهمن نواختند. پس از برگزاری افتتاحیه، قصه‌گویان بر اساس جدول ‌زمان‌بندی ارایه شده به قصه‌گویی مشغول شدند و تاکنون سه قصه‌گو، قصه خود را خواندند.

کارشناس روابط عمومی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان آذربایجان شرقی بیان کرد: امروز 18 قصه‌گو مهارت خود را در عرصه قصه‌گویی با سایر شرکت‌کنندگان به رقابت خواهند گذاشت و هر قصه‌گو 15 تا 30 دقیقه برای گفتن قصه خود فرصت دارد.

وی افزود: همچنین با هماهنگی‌های انجام شده، سایر قصه‌گویانی که امروز زمان ارایه قصه‌شان نیست، به مدارس شهرستان‌های آذرشهر، بستان‌آباد و تبریز می‌روند و برای دانش‌آموزان قصه می‌گویند.

بینش با بیان این‌که روز گذشته(شنبه) 10 قصه‌گوی بین‌المللی از منطقه آزاد ارس دیدن کردند، گفت: این قصه‌گویان از 10 کشور مختلف جهان به تبریز آمده‌اند، در حالی که در شانزدهمین دوره جشنواره از قصه‌گویان 50 کشور دنیا دعوت به عمل آمده است.

وی یادآور شد: این جشنواره تا ساعت 12 و 30 دقیقه سه‌شنبه(یکم اسفند) در سالن اقبال آذر مجتمع فرهنگی «29 بهمن» تبریز ادامه دارد و بعد از ظهر این روز برگزیدگان و منتخبان در مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره جشنواره قصه‌گویی تبریز معرفی خواهند شد. شهر تبریز به شهر اولین‌ها معروف است و صمد سرداری‌نیا در کتابش با عنوان «تبریز، شهر اولین‌ها» به تبیین این موضوع پرداخته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط