یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲
راه‌اندازی 7 ایستگاه مطالعاتی در نمایشگاه استانی کتاب گلستان

مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از راه‌اندازی هفت ایستگاه مطالعه در مکان‌های مختلف نمایشگاه استانی کتاب گلستان خبر داد.-

علی کبیر در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: با هدف ترویج مطالعه و فرهنگ کتاب و کتابخوانی میان مردم، هفت ایستگاه مطالعه در مکان‌های مختلف نمایشگاه استانی کتاب گلستان راه‌اندازی می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین در این نمایشگاه مردم می‌توانند کتاب‌های اهدایی خود را به غرفه‌هایی که با همین هدف دایر می‌شوند، تحویل بدهند تا به کتابخانه‌های عمومی در مکان‌های مختلف ارسال شود.

وی یادآور شد: ما می‌خواهیم مردم ارتباط بیشتری با کتابخانه‌های عمومی داشته باشند و هدفمان تنها فروش آثار نیست.

کبیر در پایان از رونمایی 17 کتاب جدید در روزهای برگزاری نمایشگاه استانی کتاب گلستان خبر داد و اضافه کرد: برنامه‌های متنوع دیگری نیز در این نمایشگاه برای کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شده است. برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات مختلف، از دیگر برنامه‌های جنبی این نمایشگاه خواهد بود.

هفتمین دوره نمایشگاه استانی کتاب گلستان (6 تا 12 دی ماه) از ساعت 14 تا 21 آماده بازدید علاقه‌مندان خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط