مربی و مسوول کتابخانه کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان میانه استان آذربایجان شرقی گفت: هدف اصلی کانونهای پرورش فکری، توسعه و ترویج کتابخوانی و فعالیتهای مرتبط با آن است.-
وی ادامه داد: به دلیل افزایش تعداد اعضای فعال در کانونهای پرورش فکری کودک و نوجوان، نیاز اصلی آنان تخصیص اعتبارات و تجهیزاتی نظیر میز و صندلی، قفسه کتاب و وسایل مصرفی است. بنابراین، توسعه خدمات و افزایش کانونهای پرورش فکری کودک و نوجوان نیاز به حمایت دارند.
مربی و مسوول کتابخانه کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان میانه درباره کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان میانه بیان کرد: کانون پرورش کودک و نوجوان شهرستان میانه از سال 1365 فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون دارای یک هزار و 600 نفر عضو فعال است. روزهای فرد ویژه دختران و روزهای زوج ویژه پسران است.
وی افزود: در فصل تابستان این کانون 12 کلاس آموزشی در رشتههای قرآن، خوشنویسی، نقاشی، کاردستی و طراحی برای کودکان و نوجوان در سنین هفت تا 16 سال را برگزار میکند. البته در نظر داریم تا کلاسهای دوازدهگانه کانون را در طول سال هم دایر کنیم.
نسیمیفر استقبال از این کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان میانه بسیار خوب دانست و عنوان کرد: روزانه چندین عضو جدید وارد این کانون میشوند که علت این استقبال میتواند کتابهای متنوعی باشد که پیش از ورود به کتابخانه کانون، کیفیت و اطلاعات آنها بررسی میشوند.
وی اظهار کرد: در این کانون علاوه بر کتابخوانی، فعالیتهایی مانند قصهگویی، نمایش، نمایش فیلم و بازی و سرگرمی هم اجرا میشوند.
مربی و مسوول کتابخانه کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهرستان میانه گفت: این کانون به فعالیت در سطح شهرستان و استان اکتفا نمیکند، بلکه آثار کودکان این کانون به جشنوارههای کشوری امام رضا(ع) و بینالمللی ایتالیا و لهستان ارسال میشوند. در سال 1389 «حسامالدین مسعودی» از ساکان شهرستان میانه توانست در میان برگزیدگان جشنواره ایتالیا با موضوع «صلح و دوستی» قرار گیرد.
نظر شما