دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۳
جايزه بزرگ كتاب آشپزي گورمان به پل بوكيوز رسيد

هفدهمين دوره جوايز بهترين كتاب‌هاي آشپزي گورمان با تقدير از آثار برتر اين حوزه در پاريس برگزار شد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از مجله كتاب فرانسه، فرانسوي‌ها همواره از ملت‌هايي شناخته مي‌شوند كه براي آشپزي و  خوراكي خوشمزه اهميت فراواني قائل‌اند. از اين رو كتاب‌هاي آشپزي به توصيه سرآشپزهاي زبده و عمدتا نامدار فرانسوي نيز به طور معمول خوانندگان زيادي در گوشه و كنار جهان دارايند.

اين هفته سالن تئاتر فولي برژر پاريس همزمان با برگزاري سومين جشنواره كتاب آشپزي ميزبان اهداي جوايز بين‌المللي كتاب آشپزي گورمان و معرفي بهترين آثار منتشر شده در اين حوزه بود.

جايزه بزرگ كتاب آشپزي گورمان به كتاب «همه بوكيوز» نوشته پل بوكيوز تعلق گرفت. اين كتاب دستورات پخت و پز پل بوكيوز سرآشپز مطرح فرانسوي براي تهيه سفره‌هاي رنگارنگ فرانسوي و بين‌المللي را در برمي‌گيرد.

همچنين كتاب «متن و تصاويري از تغذيه قرون وسطي» از نشر كتابخانه ملي فرانسه نيز با دريافت نخستين جايزه «تاريخ آشپزي» گورمان قدرداني شد. امسال جايزه ديگري به نام «جايزه كتاب آشپزي ايتاليايي» براي نخستين بار به جمع جوايز كتاب آشپزي پيوست. كتاب آشپزي «تند» (نشر آرگول) توانست برنده نخستين جايزه كتاب برتر آشپزي ايتاليايي شود.

جايزه كتاب «خوشمزه» به كتاب «درس آشپزي من» (نشر آشت) تعلق گرفت و جايزه ويژه هيأت داوران نيز به كتاب «شيوه چاشني زدن، رازهاي سرآشپزهاي بزرگ» رسيد.

سومين جشنواره كتاب آشپزي فرانسه بعدازظهر ديروز پس از يك هفته برگزاري به پايان رسيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها