
كتاب «بانگ توحيد» نوشته فتحالله اقبالي در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامي روانه بازار نشر شد. نويسنده كتاب، آن دسته از فعاليتهاي انقلابياش را كه با مفاهيم مذهبي مرتبطند، در اين كتاب گرد آورده است.-
وي در اين اثر، علاوه بر بيان ارادتش به بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، شعارهايي را كه در زمان انقلاب اسلامي رايج بودهاند و برخي از آنها نيز ساخته اويند، در متن ذكر كرده است. داستانهاي پيامبران مانند داستان حضرت محمد(ص)، داستان موسي و خضر(ع) بخش ديگري از مطالب كتاب را تشكيل ميدهند.
اقبالي نويسنده اين اثر، در سال 1309 در يكي از توابع شهرستان «ورزقان» در خانوادهاي ديني متولد شد. علاقه او به آموزههاي ديني وي را به مجلس درس آيتالله مرحوم حاج سيداحمدآقا خسروشاهيتبريزي كشاند و همانجا با علومي نظير روايت و حديث و تفسير آشنا شد.
اقبالي از سال 1342 مبارزات انقلابي را آغاز كرد و پس از پيروزي انقلاب اسلامي به توصيف بنيانگذار جمهوري اسلامي، رزمندگان و شهداي اسلام پرداخت.
«بانگ توحيد» با شمارگان 1000 نسخه، 184 صفحه و به بهاي 40000 ريال از سوي انتشارات ياس نبي منتشر شد.
نظر شما