به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، فتاحي در گفتوگو با ستاد خبري نخستین همايش داستان كوتاه ايران درباره ضرورت برگزاری اين همايش گفت: در زمینه ادبیات، نویسندگان باید بتوانند در فضایی مناسب و حرفهای فعالیت کنند و دیدگاه پژوهشی و کارشناسانه، يكي از شروط موفقیت آن است.
وي افزود: اگر بتوانیم ادبیات داستانی کشور را در سالهای گذشته به خوبی بررسی کنیم و به نگاهی جامع درباره آن برسیم، راه را برای ادامه این مسیر هموارتر کردهایم و اتفاق خوبی را در حوزه ادبیات رقم میزنیم. برای رسیدن به این نگاه جامع لازم است از نظرات پژوهشگران و کارشناسان ادبیات کمک بگیریم و این مسوولیت را به آنها واگذار کنیم.
این نویسنده تداوم برگزاری این همایش را مفید ارزیابی كرد و گفت: اگر نتیجه این همایش همان نگاه جامع به سیر ادبیات داستانی و داستان کوتاه باشد، با برگزاری سالانه آن میتوان روند رشد کیفی آثار را بررسي و کمبودها را برطرف کرد. این اتفاقات فضای خوبی را برای فعالیت نویسندگان پیشکسوت و همینطور جوانان به وجود میآورد.
فتاحی در پايان درباره نحوه برگزاری این همایش پيشنهادهايي را ارايه كرد و گفت: برای این که همایش داستان کوتاهنويسان ایران بتواند با کیفیت خوبی برگزار شود، بهتر است برنامه مدون داشته باشیم تا نویسندگان حرفهای، کارشناسان و پژوهشگران ادبیات کشور بتوانند در آن حضور داشته باشند. حضور این افراد سبب میشود مباحث کارشناسانه و با دقت بررسی شوند تا در نهایت نتیجه مورد اعتماد و قابل قبول باشد.
نخستین همایش داستان کوتاه نویسان قرار است نیمه دوم بهمن امسال توسط بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان برگزار شود.
شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۹
نظر شما