
«روياي سلطان» سومين عنوان از مجموعهي «ميراث ايراني» است كه مجيد شفيعي مشغول نگارش آن است. او در اين كتاب «گنبد سلطانيه» را به مخاطبان معرفي ميكند./
اين نويسنده پيش از اين كتابهاي «راز معبد» و «گفتوگوي ارواح» را دربارهي «معبد چغازنبيل» و «تخت جمشيد» نوشته و اكنون مشغول نگارش كتاب ديگري از اين مجموعه به نام «روياي سلطان» است.
او دراينباره توضيح داد: «سومين كتاب از مجموعهي «ميراث ايراني» دربارهي «گنبد سلطلنيه» است كه يكي از آثار كهن ايراني در زنجان و مربوط به دورهي سلطان محمد خدابنده است. احتمالاً نگارش كتاب تا هفتهي آينده تمام ميشود و پس از آن جلد چهارم مجموعه دربارهي «تخت سليمان» را شروع ميكنم.»
مجموعهي «ميراث ايراني» را «انتشارات چكه» منتشر ميكند.
مجموعهي «افسانههاي پهلوان گودرز» اثر ديگري از شفيعي است كه تا مدتي ديگر منتشر ميشود.
او دربارهي اين مجموعه هم گفت: «شخصيت اصلي كتابهاي اين مجموعه پهلواني به نام «گودرز» است كه در هر يك از كتابها، اتفاقاتي و ماجراهايي را تجربه ميكند. در واقع مخاطب با خواندن كتابهاي مجموعه، به دنياي پهلوانان پس از رستم سفر ميكند.»
«پهلوان گودرز و ديو فراموشي»، «پهلوان گودرز و قاليچهي پرنده» و «پهلوان گودرز و كابوس مرگ» عناوين اين مجموعهاند كه مرحلهي تصويرگري را در انتشارات منادي تربيت پشت سر ميگذرانند.
«پهلوان گودرز» در يكي ديگر از كتابهاي اين نويسنده به نام «پهلوان گودرز و افسانهي البرز» هم حضور دارد. اين كتاب در قالب طرح رمان نوجوان امروز در كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان منتشر ميشود.
نظر شما