نيكوي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اهداي جايزه گام اول را براي تشويق هر چه بيشتر نويسندگان نوقلم، موثر دانست و گفت: اگر در اين جشنوارهها آثار مولفان، خريداري و از همه مهمتر، در حوزه توزيع مورد حمايت قرار گيرند، قطعاً بهترين هديه براي آنان خواهند بود.
وي با تاكيد بر لزوم معرفي شاعران و نويسندگان جوان به جامعه، در تشريح نقش جوانان اهلقلم در حوزه ادبيات دفاعمقدس اظهار كرد: معرفي شهدا و سالهاي جنگ در ژانرهاي شعر، روايت و خاطره از سوي نسل ما كه گلوله و جنگ را از نزديك نديدهاند، بر ادبيات دفاعمقدس بيتاثير نخواهند بود.
اين بانوي شاعر، سرايش شعر درباره دفاعمقدس را رسالت خود خواند و افزود: به نظر من شعر دفاعمقدس، خالق خود را انتخاب ميكند و خود شاعر، هيچ نقشي ندارد. خلق اثر درباره دفاعمقدس، ناخودآگاه بوده و بر اساس برانگيخته شدن حس دروني شاعر صورت ميگيرد.
مجموعه شعر دفاعمقدسي پونه نيكوي با عنوان «انار سبز، زيتون سرخ» كه در بخش «شعر بزرگسال» و شاخه «كلاسيك» پنجمين دوره جايزه گام اول، به عنوان اثر برتر معرفي و تجليل شده، به همت انتشارات هزارهققنوس در سال 1389 به چاپ رسيده است.
آيين اختتاميه پنجمين دوره جايزه گام اول، عصر هشتم آبان ماه در شهر سنندج برگزار شد.
نظر شما