سوري در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار كرد: تجربه نشان داده كه تحقیق و مطالعه باعث بوجود آمدن آگاهی و سپس دانش، دانایی، توانایی و در برخی از افراد تبدیل به توانمندی میشود، در اين زمينه ابزارها و تكنولوژيهاي جديد نقش مهمي ايفا ميكنند.
سوري با بيان اينكه افراد بسياري در كلام دسترسي به رسانههاي اينترنتي را مثبت ارزيايي ميكنند، اما به دليل دوري از زيرساختهاي موجود در حوزه رسانه، اين بخش مغفول باقي ميماند.
وي تصريح كرد: به واسطه تفکر و نگاه سنتی موجود در اين صنعت، معمولا عنان اختیار و مدیریت از دست خارج میشود و بسياري از افراد با این فرآيند مخالفت ميكنند که البته این طرز فکر ریشه فرهنگی دارد.
سوري با بيان اينكه تمام جوامع صنعتی در کشورهای مختلف در صدد آن هستند که میان سنن و فرهنگ گذشته و تكنولوژيهاي جديد تعامل ایجاد كنند، افزود: در صنعت چاپ نيز بايد شرايطي ايجاد شود كه بر اساس آن، دستاندركاران اين حوزه به سوي ابزارهاي الكترونيكي و اينترنتي سوق داده شوند و نوعي آشتي در اين بخش ايجاد شود.
وي درباره راهكار پيشنهادي در اين حوزه، يادآور شد: در این زمينه به هیچ راهحل از پیش تعیین شدهای نمیتوان بسنده کرد اما در اينجا مساله مهم ایجاد جاذبه در استفاده از این دستاوردهاست که ترویج آن بیشتر به عهده مسوولان صنفی است.
سوري تصريح كرد: معرفي و آشنايي دستاندركاران اين حوزه با وسايل ارتباط جمعي مدرن نيز راهكار ديگري براي گسترش فرهنگ استفاده از آن ميان اهالي چاپ است.
11 شهريور به عنوان روز صنعت چاپ نامگذاري شده و هر سال برنامههايي در آستانه اين روز برگزار ميشود.
دوشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۵
نظر شما