حجتالاسلام رسايي، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، در اختتاميه مسابقه كتابخواني «شرح ماجرا» گفت: رهبر معظم انقلاب در اين كتاب بيان كردهاند كه اي كاش روزي ميرسيد كه قلمها و زبانها درباره ابعاد ديگري از اين فتنه ميگفتند. اين سخن نشان ميدهد كه حرفهاي ناگفته بسياري در سينه رهبري است.\
در ابتداي اين مراسم، محمدجعفر كبريايي، توضيحاتي درباره روند شكلگيري مسابقه كتابخواني «شرح ماجرا» و انتخاب برگزيدگان ارايه كرد و گفت: با فرمايشهاي مقام معظم رهبري وظيفه ديديم كه به عنوان افسر جنگ نرم وارد عرصه شويم. يكي از اهداف اصلي ما از برگزاري اين مسابقه، افزايش سطح آگاهي جامعه و سپس گسترش فرهنگ كتابخواني بود.
وي مطالعه را يكي از بهترينهاي راههاي افزايش بصيرت دانست و گفت: كتاب «شرح ماجرا» در گروههاي راهيان نور از 20 اسفند تا 15 فروردين توزيع شد. همچنين اين كتاب در مراكز استانها نيز پخش شد.
كبريايي با بيان اين كه دو هزار نفر از شركتگنندگان در اين مسابقه، به پرسشها پاسخ صحيح دادند، گفت: 14 نفر برنده سفر به عتبات عاليات، 14 نفر برنده سفر به سوريه و 114 نفر نيز برنده سكه طلا شدند.
دبير اين مسابقه كتابخواني، معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، خانه كتاب، نهاد رهبري در دانشگاهها، راهيان نور و موسسه ثامنالائمه را به عنوان همكاران دانشگاه امام صادق(ع) در برگزاري مسابقه كتابخواني «شرح ماجرا» ذكر كرد.
وي از ادامه اين مسابقات خبر داد و گفت: پنج هزار مخاطب ثابت در اين مسابقات داريم كه اين آمار ما را به ادامه مسير تشويق ميكند. يكي از راههاي افزايش سرانه مطالعه در جامعه، مسابقات كتابخواني است و به نظر ميرسد مسابقه كتابخواني اخير در اين امر موفق بوده است.
اللهياري با بيان اين كه براي گسترش فرهنگ كتابخواني و «نهضت مطالعه» بايد جامعهاي كتابخوان داشت، افزود: يكي از فعاليتهايي كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در دو سال اخير در مسير كتابخواني پيگيري كرده، همراهي با جريانهاي دانشجويي براي برگزاري مسابقات كتابخواني و تامين كتابهاي مناسب براي آن است كه در نهايت به ارتقاي كتابخواني ميانجامند.
الهياري شيوه برگزاري اين مسابقات را متفاوت دانست و گفت: شركتكنندگان ابتدا كتاب را خواندند و سپس به صورت حضوري در آزموني شبيه به كنكور شركت كردند.
وي با اشاره به كتاب «شرح ماجرا» گفت: جرياني كه پس از انتخابات سال 88 راه افتاد، در حوزه كتاب نيز بازتاب داشت و ما شاهد انتشار كتابهايي با محور اين موضوع در گروههاي مختلف سني بوديم كه از زاويههاي مختلف نوشته شدند.
اللهياري ذكر نكتهاي در حوزه كتاب را ضروري دانست و گفت: بايد نويسندگان جوان را براي نگارش كتابهاي فاخر درباره انقلاب اسلامي تشويق كرد. اكنون شاهد آثاري اعم از تاليف و ترجمهايم كه در حوزه جنگ نرماند. اين كتابها به ويژه در حوزه داستان مشهودند كه برخي از آنها امكان انتشار نمييابند. در برخي از كتابهاي حوزه روانشناختي نيز عرفانهاي نوظهور را تبليغ ميكنند كه در تضاد با آموزههاي اسلامياند. اغلب اين آثار ميكوشند سبك زندگي غربي و قهرمانان غربي را در جهان اسلام جايگزين كنند.
وي بار ديگر بر نگارش كتابهايي با موضوع انقلاب و ساير حوزهها از سوي جوانان تاكيد كرد و گفت: اين كتابها بايد شامل الگوي انسان پيشرفته اسلامي باشند.
سپس حجتالاسلام رسايي انتخابات 88 را حماسه چهل ميليوني مردم ايران خواند و گفت: كتاب «شرح ماجرا» به دليل محتواي آن، اثري ارزشمند و اثرگذار محسوب ميشود و همچنين برگزاري مسابقه كتابخواني آن نيز اقدامي قابل احترام و تقدير است.
وي يادآور شد: رهبر معظم انقلاب در اين كتاب بيان كردهاند كه اي كاش روزي ميرسيد كه قلمها و زبانها درباره ابعاد ديگري از اين فتنه ميگفتند. اين سخن نشان ميدهد كه حرفهاي ناگفته بسياري در سينه رهبري وجود دارد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: ما در بخشي از مقابله با اين كودتا بوديم و به همين دليل از همه ماجراي آن آگاه نيستيم، اما رهبر انقلاب اسلامي در رأس ديدهباني مقابله با جريان فتنه بودند و ما نيز به دليل اعتماد به اين رهبر و مقتدايمان، سربلند از مقابله با اين فتنه بيرون آمديم.
پس از سخنان رسايي، به برخي از برگزيدگان كه در سالن حضور داشتند، جايزه اهدا شد. سپيده ذاكريان، مهدي تجري، خانم اميدي و قربانعلي اسماعيلزاده، برندگان كمكهزينه سفر به عتبات عاليات و سجاد ميررحيمي، مرتضي حاجعلي خمسه، مريم صانعي و يعقوب شايسته كمكهزينه سفر به سوريه را به عنوان هديه دريافت كردند.
نظر شما