آراسته بيداربخت، مدير انتشارات «آواي كلار» روز گذشته در غرفه اين انتشاراتي از انتشار رمان تازه عباس خادمالحسيني و عرضه آن در روزهاي پاياني نمايشگاه کتاب خبر داد.\
خادمالحسني در گفتوگويي كه سال گذشته درباره اين كتاب با «ايبنا» داشت، درباره اين رمان توضيح داد: يكي از مواردي كه همواره مطرح بوده و البته قابل توجه و طرح است، مساله عدم مطابقت فرهنگي و شخصيتي آدمهاست كه شايد پس از ازدواج تبديل به سوءتفاهمها و درنتيجه بحرانهايي شود.
به گفته اين نويسنده، در اواسط اين داستان نيز صوري بودن رابطهاي كه منجر به ازدواج شده، برملا ميشود و همين مساله داستان را به فاز جنايي ميبرد. در اين كتاب لحني توصيهآميز وجود ندارد؛ ولي تلويحا چگونگي شكلگيري روابط ميان آدمها و پيامدهاي عدم خودباوري و تدبير در قالب داستان مطرح شده است.
«راز جواني» و «مهارت تغيير باورها»، از جمله كتابهاي اين نويسنده در زمينه روانشناسي، از سوي همين انتشاراتياند.
خادمالحسيني اين روزها در حال نگارش رماني با نام «فريب» است.
بيستوسومين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران تا 25 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) داير است.
نظر شما