احمد ارژمند در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اشاره به اين كه محتواي آثار سروش درباره مباحث مطرح شده در رسانه ملي است، بيان داشت: البته رشته تخصصي سروش، علوم و هنرهاي مرتبط با فن و تصوير است.
ارژمند درباره برنامههاي سروش در نمايشگاه تصريح كرد: در غرفه سروش فرصتهايي پيشبيني شده تا از حضور صاحبان آثار استفاده شود. نويسندگاني كه تاكنون با انتشارات سروش ارتباط داشتهاند، با دعوتنامهاي براي حضور در اين غرفه دعوت شدهاند.
وي با تاكيد بر طراحي بولتن سروش بيان داشت: اين بولتن حاوي اتفاقات نمايشگاه، حاشيهها، استقبال مردم و مصاحبه با بزرگان و گزارش تصويري است. نمايشگاه كتاب فرصت مناسبي است تا آثار به صورت فشرده و متمركز به علاقهمندان عرضه شوند.
ارژمند با تاكيد بر اين كه رويدادهاي كم سابقه در طول سال ارزش خبري بالايي دارند، افزود: ممكن است روزانه بارها از جلو كتابفروشيها عبور كنيم، اما توجهي به آثار نشان ندهيم، ولي زماني كه ناشران همه در يك فضا جمع ميشوند و آثار خود را عرضه ميكنند، جذابيت ويژهاي برايمان ايجاد ميشود.
مشاور فرهنگي انتشارات سروش با اشاره به اين كه رويارويي چهره به چهره با علاقهمندان كتاب براي ناشران حايز اهميت است، توضيح داد: اين ارتباط براي صاحبان آثار و ناشران بسيار مهم خواهد بود. صاحبان آثار بايد از تعارف كم کنند و به محتوا بيافزايند و آثار خود را با بهاي مناسبتر به مراجعان عرضه كنند.
وي با اشاره به مشكلات انتشارات سروش يادآور شد: اين مساله عامل برخي اختلالات در توليد كتاب و استفاده از نيروهاي مستعد و توانا در انتشارات شده است. سروش استعداد فوقالعادي در حوزه تهيه 450 اثر در سال را دارد كه برخي مشكلات، در اين مسير اختلال ايجاد ميكند.
بيست و سومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران تا 25 ارديبهشت در مصلاي امام خميني(ره) برپاست.
نظر شما