سه‌شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
مردم حق‌شناس ایران، پاسدار خون و راه امام خامنه‌ای خواهند بود

رهبر دینی کلیمیان ایران در پیامی به مناسبت شهادت رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که ملت ایران با استقامت، پاسدار خون و رهنمودهای ایشان خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حاخام دکتر یونس حمامی لاله‌زار، رهبر دینی کلیمیان ایران به مناسبت شهادت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای پیام تسلیت داد. متن این پیام به شرح زیر است:

«افراد شریر نمی‌دانند و درک نمی‌کنند در تاریکی گام برمی‌دارند.» مزامیر ۸۲:۵

شهادت پر افتخار زعیم عالیقدر، رهبر فرزانه، امام خامنه‌ای (ره) را به بیت عظیم الشأن ایشان، ملت شریف ایران و همه آزادگان جهان تسلیت عرض می‌نمایم. هرچند فقدان ایشان ضایعه بزرگ و جبران‌ناپذیری برای ملت ایران می‌باشد، ولی مسلما مردم حق‌شناس ایران، پاسدار خون، رهنمودها و راه ایشان خواهند بود و با استقامت و دفاع جانانه خود، پوزه‌ی همه دشمنان را به خاک خواهند مالید.

این بار نیز آمریکای جنایتکار با همکاری رژیم صهیونیستی، با حمله‌ای ناجوانمردانه و نابخردانه، خود را بیش از پیش در منجلاب سقوط فرو برد و بر خلاف همه قوانین بین‌الملل، حین مذاکره دست به جنایتی فجیع زد که این رفتار از طرف همه ملت‌های آزاده محکوم می‌گردد و مطمئناً پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده‌ای از طرف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی دریافت خواهد کرد.

با آرزوی پیروزی ملت ایران و برقراری صلح و آرامش در جهان

با تقدیم احترام

حاخام دکتر یونس حمامی لاله‌زار

رهبر دینی کلیمیان ایران»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها