سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) – سید احسان مصطفیزاده: کتابخانهها مرکز گفتوگو، ارتباط با مردم و پاسخگویی به سوالات دانشی هستند؛ حال اگر این فضا در حوزه علمیه شکل گیرد قطعاً موجب ارتباط مؤثر با افراد جستجوگر و پرسشگر خواهد شد؛ کتابخانه حوزه و روحانیت موسسه کلامنا در مشهد پاتوقی برای طلاب و روحانیون تبدیل شده است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی کلام و معارف اهل بیت علیهم السلام (کلامنا) از فعالیت کتابخانهای کمنظیر در کشور با موضوع حوزه علمیه در مشهد خبر داد و گفت: در این کتابخانه بیش از ۳ هزار عنوان کتاب وجود دارد.
حجتالاسلام سیدمسعود مرتضوی در ادامه با اشاره به قدمت حوزه علمیه خراسان افزود: این کتابخانه که از سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرده، کتابهایی با موضوع حوزه و روحانیت، فضای فکری، سیره و سبک زندگی، نقد حوزه و هر آنچه که در این مورد باشد را در اختیار علاقمندان میگذارد.
وی با بیان اینکه این کتابخانه کمنظیر پاسخگوی نیاز هویت شناسی طلاب و توجه به سیره و مشی شخصیت های بزرگ حوزه است، اظهار کرد: این کتابخانه در زمینه تاریخ شفاهی حوزه علمیه خراسان و جمعآوری اطلاعات متولدین ۱۳۰۰ به بعد و سن بالای ۶۰ سال فعالیت دارد که زندگینامه و سبک و سیره اجتماعی سیاسی، دروس و فعالیتهای علمی، مکتوبات و تحقیقات، داشتهها از اساتید و بزرگان حوزوی نسلهای قبل از این موارد را به دست آورده است.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی کلام و معارف اهل بیت علیهم السلام (کلامنا) همچنین یادآور شد: دریافت تقریرات از علمای بزرگ و اسکن بیش از ۵۰ هزار صفحه از ۱۰ شخصیت بزرگ حوزه مشهد و خراسان بزرگ از سوی موسسه کلامنا در حال انجام، بررسی و تحقیق برای آماده سازی به منظور ثبت و نشر به عنوان میراث علمی حوزه کهن خراسان است.
نظر شما