ملوک هاشمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام گفت: خوشنویسی هنری متعالی و انسانساز است و تأثیر عمیقی بر روح و روان انسان دارد.
وی ضمن تبریک هفته ملی خوشنویسی به اساتید، هنرمندان و هنرجویان این هنر گفت: خوشنویسی سماع قلم در زمین کاغذ است و خوشنویس در این میدان به سماعی عارفانه مشغول است.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه هنر خوشنویسی گفت: هنر خوشنویسی یکی از قدیمیترین و ماندگارترین هنرهای ایرانی است که نقش مهمی در انتقال مفاهیم عرفانی و ادبیات به نسلهای بعد داشته است.
وی با اشاره به خدمات و نقش انجمن خوشنویسان ایران گفت: انجمن خوشنویسان ایران بزرگترین و گستردهترین شبکه و مجموعه منظم هنری و فرهنگی و اداری در ایران و حتی خاورمیانه است که سالهاست با برنامه ریزی صحیح و اصولی به اشاعه و توسعه هنر خوشنویسی در ایران و برخی از نقاط جهان (آلمان، استرالیا، سوئد، انگلستان، فیلیپین، کانادا و امارات) میپردازد.
وی با اشاره به فعالیت جدی و تاثیرگذار انجمن خوشنویسان ایران در ایلام ادامه داد: انجمن خوشنویسان شعبه ایلام با تلاش و همت استاد علیاشرف صندوق آبادی، استاد سیدبهرام رفیعی و مرحوم استاد فرجالله بازیار از سال ۱۳۷۰ شد و تاکنون با تربیت هزاران شاگرد و دهها مدرس در بالندگی و توسعه این هنر ایرانی در سطح کشور مطرح بوده و خدمات موثری به جامعه فرهنگی و هنری داشته است.
وی ادامه داد: تلاش ها و اقدامات ارزشمند استاد صندوق آبادی از موسسان انجمن خوشنویسان ایلام و نایب رییس فعلی انجمن خوشنویسان ایران در مدیریت و برگزاری جشنوارههای خوشنویسی و تربیت شاگردان بسیار در مراحل ممتاز و فوق ممتاز و استادی قابل تقدیر است.
وی با اشاره به اهمیت هنر خوشنویسی در انتقال مفاهیم اخلاقی و انسانی گفت: به وسیله خط و هنر خوشنویسی میتوان مفاهیم انسانی اخلاقی، اسلامی، تربیتی و رفتاری را به مخاطبان انتقال داد، زیرا یکی از کارکردهای مهم این هنر ایرانی، نقش رسانهای و انتقال فرهنگ به مخاطبان است.
مدرس سابق انجمن خوشنویسان ایلام ادامه داد: با خوشنویسی میتوان زیبایی رفتار و اندیشه را به زبان هنر به مخاطب انتقال و نشان داد.
به گزارش ایبنا ملوک هاشمی، متولد ۱۳۵۴ در ایلام، فارغالتحصیل انجمن خوشنویسان در سال ۱۳۸۸ و هنرجوی مرحله فوق ممتاز، مدرس انجمن، قصهپژوه و مدرس دورههای قصهگویی و معاون فرهنگی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام است و تاکنون از او کتاب «تاثیر قصهگویی بر هوش هیجانی» منتشر شده و کتابهای «در مسیر قلم»، «آموزش خط تحریری برای نوجوانان» و سفرنامه هنری ادبی «چه مبارک سحری بود!» آماده انتشار دارد.
۲۱ مهرماه از سوی انجمن خوشنویسان ایران به عنوان روز ملی خوشنویسی تعیین و از ۲۱ تا ۲۸ مهرماه هفته خوشنویسی نام گذاری شده است.
نظر شما