دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۷
400 نوع روش تهيه غذا در  «آشپزي حوريه»

آشنايي با 400 نوع روش تهيه غذا در كتابي با عنوان «آشپزي حوريه » تاليف و گردآوري زهرا معمار و ويراستاري حسينعلي پورمدني از سوي انتشارات مرسل كاشان منتشر شد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، ‌اين كتاب درباره آشپزي با حفظ ارزش غذايي و به كارگيري روش‌هاي طبخ صحيح و سالم نگه‌داري غذاها و تشريح طرز تهيه بسياري از غذاها و سالادهاي ايراني و غير ايراني است.

كتاب حاضر در 36 بخش تنظيم شده كه در آنها طرز تهيه انواع غذاها، دسرها، سالادها، سس‌ها، شيريني‌ها، ماكاراني‌ها، بستني‌ها و لبنيات وجود دارد.

همچنين انواع چگونگی پخت خورشت‌هاي ايراني در سراسر كشور و غير ايراني، غذاهاي محلي، سوپ‌هاي فصول مختلف، غذاهاي سنتي و مدرن و فست‌ فودها نيز در اين كتاب بررسي شده است.
 
فرآوري برخي از ماده‌هاي گوناگون غذايي مانند كشك، كره، ماست، قراقروت و پنير نيز در اين نوشتار دیده می شود.

نويسنده اين اثر همچنین در بخشي با عنوان «نكات مهم آشپزي» به دستورالعمل‌هاي ظريف خانه‌داري در فرآيند نگه‌داري مواد غذايي و پاك‌سازي محيط خانه و آشپزخانه اشاره كرده است.

وي در برخي موارد نيز به توضيحاتي درباره نگه‌داري مواد غذايي در يخچال و سالم نگه‌ داشتن محيط آن نيز پرداخته است.

كتاب «آشپزي حوريه» همراه با تصاوير رنگي در شمارگان 2000 نسخه،‌360 صفحه به همراه 16 صفحه رنگي و بهاي 57000 ريال از سوي انتشارات مرسل كاشان منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها