یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
سلطان خوبان لشکر ندارد

همواره با آغاز ماه محرم شاهد برگزاری مجالس تعزیه در نقاط مختلف کشور هستیم که علاقه‌مندان بسیاری دارد. گروه‌های تعزیه‌خوان در این ایام و در مقاطع مختلف زمانی به اجرای مجالس تعزیه می‌پردازند. این مجالس تعزیه در قالب طرح «تعزیه‌خانه مهر» منتشر می‌شود و چهارمین مجلس «تعزیه‌خانه» اختصاص به بخش دوم مجلس تعزیه «حر» دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) همواره با آغاز ماه محرم شاهد برگزاری مجالس تعزیه در نقاط مختلف کشور هستیم که علاقه‌مندان بسیاری دارد. گروه‌های تعزیه‌خوان در این ایام و در مقاطع مختلف زمانی به اجرای مجالس تعزیه می‌پردازند.
این مجالس تعزیه در قالب طرح «تعزیه‌خانه مهر» منتشر می‌شود و چهارمین مجلس «تعزیه‌خانه» اختصاص به بخش دوم مجلس تعزیه «حر» دارد.

در این بخش از مجلس تعزیه، حر با حضرت عباس(ع) مواجه می‌شود و از هدف و وظیفه‌ای که ابن‌زیاد برای او تعیین کرده برای حضرت می‌گوید. حر در برابر دلاوری و شخصیت والای حضرت عباس(ع) سر تعظیم فرود می‌آورد و در نهایت با شنیدن سخنان سیدالشهدا(ع) بین بودن در سیاهی و تاریکی و حرکت به‌سوی آزادی و آزادگی، پیوستن به خاندان رسول‌الله(ص) را برمی‌گزیند و در روز عاشورا به شهادت می‌رسد.

در این مجلس مواجهه احمد عزیزی، شبیه حر، و فرزندش مسعود عزیزی، شبیه حضرت ابوالفضل(ع)، نیز قابل توجه است و این پدر و پسر با توانایی بالای خود صحنه‌هایی تأثیرگذار را در این بخش از مجلس تعزیه «حر» رقم زده‌اند.

در تعزیه «حر»، احمد عزیزی شبیه حر، سیدمحسن فاطمی شبیه امام حسین(ع)، مسعود عزیزی شبیه حضرت ابوالفضل(ع)، مهدی نصیری شبیه هاتف، سیدامیر سیدصالحی شبیه شمر، حسین میرزااحمدی شبیه ابن‌زیاد، حامد امین شبیه ابن‌سعد، سیدصدرالدین فاطمه شبیه ساربان، سیدامید فاطمی شبیه قاصد، حسین اکبری شبیه زهیر و دانیال جان‌قلی به‌عنوان شبیه‌خوان حضور دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها