چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
کتاب «قصه ننه علی»؛ الگویی برای تربیت فرزند سالم

خراسان‌رضوی-معاون تبلیغ و پژوهش گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا گفت: کتاب «قصه ننه علی»و زندگی مادران شهیدان شاه آبادی الگویی برای افرادی است که مشکلات را دلیل نداشتن فرزند می‌دانند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، محمد عبدالعلی‌زاده، چهارشنبه شب در همایش اختتامیه مسابقه کتابخوانی قصه ننه علی با حضور مادر شهیدان شاه آبادی در سالن همایش های آستان قدس رضوی در مشهد گفت: گروه تبلیغاتی جهادی سیدالشهدا از سال ۹۱ کار خود را شروع کرده است. این مرکز در مسیرکلام رهبری و تاکید بر ترویج سبک زندگی اسلامی تلاش می کند.  

وی کاهش آمار ازدواج و بالا رفتن آمار طلاق را آسیبی بزرگ برای کشور دانست و گفت:  رهبر معظم انقلاب فرمودند در مسئله فرزندآوری عقب هستیم در همین راستا دغدغه اصلی این مؤسسه مسئله جمعیت و فرزندآوری است. 

عبدالعلی زاده اظهار کرد: کتاب قصه ننه علی و زندگی مادران شهیدان شاه آبادی الگو برای افرادی است که مشکلات را دلیل نداشتن فرزند می دانند. این مادر با سختی های بسیار فرزندان خوبی تربیت کرد و دو فرزند او در دوران دفاع مقدس شهید شدند. 

معاون تبلیغ و پژوهش گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا (ع) ابراز کرد: ترویج این کتاب و مطالعه آن، پاسخگوی شبهاتی است  که در مسئله عدم فرزند آوری مطرح می شود. زهرا همایونی ثابت کرد که خواستن توانستن است و بر مشکلات می توانیم فائق آییم و فرزندانی آسمانی تربیت کنیم‌.

زهرا همایونی مادران شهیدان شاه آبادی نیز ‌در این مراسم اظهار کرد:‌ مقام مادر شهید بسیار بالاست و هنوز خود را شایسته این جایگاه نمی دانم. من در اوج فقر و سختی فرزند تربیت کردم و ما مدیون شهدا هستیم و آن ها رفتند تا ما در سلامت و امنیت زندگی کنیم. 

وی خطاب به زوج‌های جوانی که از فرزندآوری ترس دارند، گفت: از گرانی و سختی نترسید و اگر به خدا توکل کنید مشکلات رفع می شود‌. دین ما بچه صالح و سالم نیاز دارد‌ و افراد متدین و مذهبی باید سرباز اسلام تربیت کنند. 

همایونی در پاسخ به این پرسش که «فرزندان شما با چه فاصله سنی شهید شدند؟» بیان کرد: امیر و علی در فاصله سه سال به دنیا آمدند و فاصله شهادت آن ها نیز سه سال بود. 

مادران شهیدان شاه آبادی اظهار کرد: امیر زمانی که به مرخصی می‌آمد و برای او آب خنک می‌آوردم نمی‌خورد و می گفتم چرا نمیخوری؟ می‌گفت اگر آب خنک بخورم نمی توانم گرمای جنگ و مبارزه با دشمن را تحمل کنم.

همایونی گفت: شهیدان شاه آبادی علاقه بسیاری به خانواده داشتند و در تمام امور به خداوند و اهل بیت(ع) متوسل می شدند و آرزوی شهادت داشتند و به آن نیز نائل شدند. 

وی ابراز کرد: شهدا برای هدایت ما رفتند‌ و در آینده نزدیک ناشر کتاب قصه‌های ننه علی کتاب زندگی دو شهید را به چاپ می رساند‌.

مهدی رحمانی رئیس گروه تبلیغی جهادی سیدالشهدا (ع) نیز در ادامه افزود: مادران شهیدان شاه آبادی با وجود اینکه  سرگذشت پرخاطره و سختی داشته است، هیچگاه  لب به گلایه نگشود و همیشه از اعتقادات و ارزش‌ها دفاع کرده است.  

وی گفت: رهبر معظم انقلاب یکی از کتاب خوان های بزرگ دنیا هستند و باید از ایشان الگو برداری کنیم. کتابخوانی گمشده ماست و ما می خواهیم تمدن اسلامی بسازیم؛ در حالیکه با کتاب بیگانه ایم. 

به گزارش خبرگزاری ایبنا کتاب قصه نه نه علی(روایت زندگی مادران شهیدان شاه آبادی) به همت انتشارات حماسه یاران، به قلم مرتضی اسدی به قیمت ۷۹۰۰۰ تومان عرضه می‌شود‌.

در کتاب قصه ننه علی داستان زندگی دخترکی کم سن و سال را که برای کمک به معیشت خانواده پا به پای مادرش کار کرد و رشد یافت را می‌خوانیم. این دختر در سن پایین به  خانه بخت رفت. ازدواج زهرا برایش زندگی راحتی به ارمغان نیاورد. همسر زهرا مردی تندخو بود که هر حرف و رفتار زهرا را که به مذاقش خوش نمی‌آمد با کتک جواب می‌داد.

سال‌ها گذشت و زهرا مادر چند فرزند بود‌. دوتا از فرزندان پسر زهرا، به نام‌های علی و امیر قصد حضور در جبهه را داشتند و برای کسب رضایت پدر دست به دامان مادر شدند. زهرا برای اجابت خواسته‌ فرزندانش با ترفندهای مختلفی پا پیش می‌گذاشت و با کتک جواب می‌گرفت؛ اما با اصرار زیاد و تحمل سختی‌های این مسیر بالاخره موفق شد تا مجوز بهشت را برای فرزندانش بگیرد؛ و حالا او مادر دو شهید و مورد احترام یک ملت است و بسیاری از مردم او را ستایش می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها