به همت بخش بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی خوزستان؛
روشندل خوزستانی «میراث» را به خط بریل برگرداند
خوزستان- رئیس کتابخانه مرکزی خوزستان از انتشار اولین کتاب بریل با عنوان «میراث» اثر منوچهر مطیعی تولید اختصاصی بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی استان خوزستان خبر داد.
وی بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی را یکی از 4 بخش نابینایان استان دانست و افزود: این بخش با در اختیار داشتن تجهیزات و امکانات مختلفی از جمله چاپگر بریل، برای اولین بار در سطح استان، به صورت اختصاصی چاپ کتابی به خط بریل را انجام داده است.
شکاری ضمن توضیح اینکه نسخه اصلی کتاب میراث در 288 صفحه توسط نشر مجرد منتشر شده است، عنوان کرد: این کتاب مجموعهای از 8 داستان با تجربیات واقعی افرادی است که هر یک در قالب نامه به دست نویسنده رسیده و او نیز با بیانی جذاب آنها را روایت میکند؛ به گونهای که خواننده بر خلاف اینکه داستان ها کاملاً از یکدیگر متمایز هستند، نمیتوانند خواندن کتاب را نیمه تمام رها کند.
شکاری ادامه داد: فرایند تولید و چاپ این کتاب بیش از 60 روز زمان برد و سرانجام در 3 جلدِ بریل و با بیش از 460 صفحه، هم اکنون در دسترس اعضای نابینا و کم بینای کتابخانه قرار دارد.
وی اضافه کرد: بخش روشندلان با تجهیز و خریداری دستگاههایی چون دستگاه فنر زن میتواند علاوه بر افزایش تولیدات اختصاصی بخش نابینایان و کم بینایان این کتابخانه ، برای سایر بخشهای نابینایان کتابخانههای کشور نیز کتاب تولید و چاپ کند.
وی با تآکید بر اینکه بخش نابینایان وکم بینایان کتابخانه مرکزی استان خوزستان دارای357 عضو است ، بیان کرد: این بخش با دارا بودن 330 عنوان کتاب و بیش از 15 هزار کتاب گویا، در کنار برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی متعدد، به همه کاربران نابینا و کم بینای خوزستانی خدمات ارائه میدهد.
منوچهر مطیعی مترجم، داستان نویس و فیلم نامه نویس، متولد سال 1304 در تهران که در مهرماه سال 1376درگذشته است. علاوه بر میراث، از وی کتابهایی چون: تائیس و 9 داستان دیگر، فتنه ترکان خاتون، شیرین بانو: حکایت شورانگیز جاسوس دربار سلطان مسعود غزنوی، فردایی که نیامد، گل آقا، شش سال در میان زنان وحشی آمازون و غیره منتشر شده است.
نظر شما