جمعه ۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
قصه‌گوی مازندرانی در بین برگزیدگان دومین دوسالانه قصه‌گویی نهال امید/ شمیم عطر مهدویت در بخش کودک کتابخانه‌های عمومی مازندران

مازندران – قصه‌گوی مازندرانی در بین برگزیدگان دومین دوسالانه قصه‌گویی نهال امید، اجرای برنامه‌های فرهنگی در کانون‌های سراسر مازندران و برنامه‌ریزی برای فرهنگ مهدوی در بخش کودک کتابخانه‌های مازندران، عنوان بخشی از اخبار فرهنگی و ادبی در مازندران است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایرن (ایبنا) در ساری، همزمان با‎ هفته مبارزه با مواد مخدر و به منظور لزوم آشنایی کودکان و نوجوانان و نسل جوان جامعه با آسیب‌های این معضل و  ضرورت فرهنگ سازی برای نسل جوان، مجموعه برنامه‌هایی از سوی برخی از مراکز فرهنگی هنری کانون مازندران و دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط از جمله ستاد مبارزه با مواد مخدر در کانون برگزار شد.

 
بر همین اساس، در کانون پرورش فکری قائمشهر هم، ویژه برنامه‌ای با حضور سرهنگ «رقیه متقی» معاون اجتماعی فرمانده‌ای انتظامی قائمشهر در کانون برگزار شد.
 
در این برنامه  اعضا تحت آموزش مهارت‌های نه گفتن و خودآگاهی و مراقبت از خود در فضای خانه و مدرسه و جامعه و مواردی از این دست در قالب پوسترهای آموزشی، قرار گرفتند.

همچنین به ابهامات و سوالات کودکان در رابطه با مخاطرات و روش‌های مراقبت از خود در جامعه، پاسخ داده شد.
 
در مرکز فرهنگی هنری سیمرغ، در هفته مبارزه با مواد مخدر،  مسابقه نقاشی برای کودکان و نوجوانان با شعار (نه به اعتیاد) برگزارشد و نفرات برتر مسابقه جوایز خود را دریافت کردند.
 
این برنامه با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره بهزیستی شهرستان سیمرغ برگزار شد.

در مرکز نور هم با حضور کارشناس و روانشناس مرکز بهداشت شهرستان  برنامه‌ای  به صورت کارگاه بحث آزاد اجرا شد.
 
اعضای مرکز محمودآباد، در کنار هم با اجرای فعالیت‎های بحث و گفت وگو، نشریه نگاری و ساخت طرح دیواری به مقوله خانمان سوز اعتیاد، نه گفتند.
 
اما در مرکز فرهنگی هنری بنفشه، کارگاه و آثار نقاشی با موضوع اثرات سوء مواد مخدر به معرض دید عموم علاقه‌مندان قرار گرفت.

شمیم عطر مهدویت در بخش کودک کتابخانه‌های عمومی مازندران

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان و معاون بنیاد مهدویت کشور و مدیر این بنیاد در استان مازندران، برای بررسی و اجرای یک طرح مشترک در کتابخانه‌های عمومی دیدار و گفت و گو کردند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران  در این دیدار با تشریح طرح پیشنهادی «مهدی یاران» در بخش کودک کتابخانه‌های عمومی، گفت: هدف از اجرای این طرح، ترویج معارف مهدوی، تربیت نسل با رویکرد منتظرانه و مومنانه، آموزش کار گروهی هنرمحور به کودکان عضو کتابخانه، افزایش بصیرت و آشنایی کودکان نسبت به امام عصر(عج) و مسئله انتظار و ظهور است.

سکینه خاتون مهدیان‌پور افزود: مدت اجرای این طرح 6 ماه خواهد بود و تلاش می‌شود کتابخانه‌ها در جایگاه فرهنگ‌سراهای اجتماعی به انجام رسالت خود بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب در تربیت نسلی کتابخوان و منتظر بپردازند و این طرح را در نیمه شعبان سال جاری با برگزاری یک جشنواره با شکوه به پایان برسانند.



معاون بنیاد مهدویت کشور در این دیدار با بیان اینکه کتابخانه‌های عمومی از مهم‌ترین مراکزی محسوب می‌شوند که می‌توانند در فرهنگ‌سازی‌ها نقش بی‌بدیلی ایفا کنند، گفت: این نهاد ارزشمند در یک جامعه دینی با گرایش شیعی، به طور طبیعی باید رویکرد متناسب با اندیشه‌های والای حاکم بر آن جامعه را اتخاذ کند و خورسندیم که موضوع مهدویت به عنوان یک سیاست راهبردی در این نهاد جریان دارد.

حجتالاسلام محمدرضا نصوری با اعلام آمادگی کامل برای پشتیبانی و هدایت این طرح، اظهار کرد: بدون تردید یکی از مهم‌ترین رسالت‌های نظام جمهوری اسلامی، مقدمه‌سازی برای ظهور امام عصر(عج) است و بر همین اساس باید در تدوین سیاست‌های فرهنگی، این مسئله مهم را در نظر داشت تا به گفتمان ملی و جهانی تبدیل شود و امر مقدس ظهور در فضایی آکنده از عطر انتظار رقم بخورد.

زهرا یوسفی برگزیده ملی قصه‌گویی از مازندران

در مراسم اختتامیه دومین دوسالانه قصه گویی نهال امید ۶ برگزیده بخش دیجیتال، ۶ برگزیده بخش صحنه و سه شایسته تقدیر در بخش صحنه‌ای و سه برگزیده بخش ویژه منطقه آزاد ارس معرفی شدند.

 
هیئت داوران دومین دوسالانه جشنواره قصه گویی نهال امید با صدور بیانیه‌ای برگزیدگان بخش دیجیتال را معرفی کردند و در پایان با حضور محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور، استاندار و مدیرکل کتابخانه های عمومی استان آذربایجان شرقی و مدیریت منطقه آزاد ارس، از برگزیدگان قدردانی شد.
 
در این مراسم زهرا یوسفی از مازندران به عنوان یکی از برگزیدگان ملی قصه‌گویی معرفی شد.
 

برگزاری نشست نقد ملی کتاب در کتابخانه قائم‌شهر

نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب «بدون مرز» برای آشنایی بیشتر با شخصیت شهید دکتر مصطفی چمران در کتابخانه عمومی قائمشهر برگزار شد.

نویسنده کتاب بدون مرز گفت: در این کتاب سعی شد با استفاده از تخیل و عناصر داستانی موردنیاز، خط کلی زندگی دکتر چمران از دروان بلوغ تا لحظه‌های جبهه و جنگ به تصویر کشیده شود.


هاشم نصیری افزود: داستان با خواب مهندس شروع می‌شود، خوابی که حکایت از ملاقات او با چمران دارد و نشان‌دهنده  تنش و مشکلات دکتر مصطفی چمران در لبنان است و این‌که او چه اندازه برای نجات جان زنان و کودکان لبنانی، خود و خانواده‌اش را در خطر جدی قرارداده تا جایی که پروانه همسرش او را تنها گذاشته و همراه فرزندانش برمی‌گردند تا شاید بتواند آنها را نجات دهد.

مسجد، مهمترین سنگر انقلاب اسلامی به شمار می‌رود
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در آیین افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجداظهار کرد: اوقات فراغت از بخش‌های مهم هر فرد و سرمایه ارزشمند و فرصت طلایی برای بروز و ظهور استعدادهای جوانان و نوجوانان است.
  
احسان آهنگر افزود: نباید نگاه سطحی به موضوع اوقات فراِغت داشته باشیم و باید نگاه عمیق و ریشه‌ای و بسترساز برای افزایش نشاط در جامعه در تراز انقلاب اسلامی به دور از هر گونه معصیت را در کانون ‌مساجد ایجاد کنیم.
 
این مسئول گفت: باید اوقات فراغت هدفمند بوده چشم انداز داشته باشد و برای انجام هر اقدامی در عرصه های مختلف باید هدف و برنامه ریزی داشت.

 
 آهنگر با بیان اینکه مسجد، در نظام اسلامی محور است و مهمترین سنگر انقلاب اسلامی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: پایگاه انقلاب اسلامی از مساجد بود و در گام دوم انقلاب اسلامی باید برنامه‌ها عطف به مساجد باشد تا در افزایش معنویت نسل جدید گام بر داریم و اوقات فراغت ما برنامه و گامی برای تحقق تمدن اسلامی باشد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها