دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
استقبال مخاطبان از کتاب‌های مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت

مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برنامه‌های متنوعی را در کنار عرضه کتاب‌های خود انجام داد از جمله رونمایی از سه کتاب دفاع مقدس و چهار کتاب تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 20 لغایت 30 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد. مؤسسه فرهنگی هنری قدرولایت در این نمایشگاه در دو بخش عمومی و کودکان و نوجوانان شرکت کرد و برنامه‌های متنوعی را در کنار عرضه کتاب‌های خود انجام داد از جمله رونمایی از سه کتاب دفاع مقدس و چهار کتاب تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی، بحث و تبادل نظر با مخاطبان، مصاحبه‌های متعدد با خبرگزاری‌ها و برنامه‌های متنوع برای کودکان.

 در بخش کودک و نوجوان با نام «گُل آبی» 135 اثر با 14 اثر از چاپ اول ارائه بود که پُر فروش‌ترین آنها عبارتند از قصه‌های پروانه، آبشار اندیشه، قصه‌های بند انگشتی، مجموعه 4 جلدی قصه‌های حمید و ریحانه، مجموعه 10 جلدی یادداشت‌های یک فرشته، نویسنده کوچولو پسرانه و نویسنده کوچولو دختران.

در این بخش مجموعاً 1875 عنوان کتاب از سوی مخاطبان خریداری شد. متوسط قیمت هر جلد کتاب مؤسسه در این بخش حدود 15 هزار و 500 تومان بوده که فاصلة زیادی با متوسط قیمت اعلام شده نمایشگاه دارد و نشان دهندة نگاه غیر کاسبکارانه و کاملاً فرهنگی و انقلابی مؤسسه به حوزة مهم کودک و نوجوان است.

در بخش بزرگسال 220 عنوان کتاب با  18 عنوان تازه‌های نشر عرضه شده بود که پُر فروش‌ترین آنها عبارتد از: بررسی و نقد کارنامه سید محمد خاتمی، نقش روشنفکران در تاریخ معاصر ایران جلدهای 3 و 4 (بازرگان و بنی صدر)، مجموعه 3 جلدی بررسی  و نقد کارنامه حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی، دوره 5 جلدی در مشروطه چه گذشت؟ (شمیز و جلد سخت)، از قنات ملک تا بغداد، جنایات انگلیس در ایران، خانواده موفق، دهه شصت مظلوم، حسین(ع) مظهر عقل و عشق، رضاشاه در قاب 190 خاطره و حکایت. 

در این بخش مجموعاً 1654 جلد کتاب از سوی مخاطبان خریداری شد. متوسط قیمت هر جلد کتاب مؤسسه که نشانة رعایت انصاف و مراعات حال مخاطبان است حدود 63 هزار و 600 تومان است.

در بخش مجازی 1192 جلد کتاب از سوی مخاطبان خریداری شده است که بیشترین آنها در حوزه تاریخ معاصر ایران و دفاع مقدس بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها