اصفهان- «شارحان نهجالبلاغه مدفون در آرامستان باغ رضوان»، با گردآوری محمود فروزبخش رونمایی شد.
فروزبخش ضمن بیان اینکه سال 1397 استاد سید محمدباقر کتابی و در سال 1400 استاد محمود فولادگر، از شارحان نهجالبلاغه، در این آرامستان دفن شدند اظهار داشت: اصفهان شهر نهج البلاغه است و هیچ جای این کشور به اندازه اصفهان استاد، معلم و شارح نهج البلاغه ندارد.
وی در ادامه افزود: دو نفر از مدفونان باغ رضوان مشخصا شاگرد میرزا علی آقا شیرازی بودند؛ کسی که شهید مطهری شیفته او شده بود. یکی سید محمدباقر کتابی و دیگری استاد حسین شفیعی که مَحرم سِر میرزا علی آقا شیرازی بود؛ شخصیت بزرگ دیگر استاد فولادگر بود که خودشان جریانی را ایجاد کردند و دانشکده علوم قرآنی و رشته نهج البلاغه را درست کردند.
گردآورنده این اثر با بیان عظمت باغ رضوان اصفهان بیان داشت: باغ رضوان احتیاج به هویت دارد؛ ولی تحت الشعاع حضرات مدفون در تخت فولاد قرار گرفته که سالیان متمادی است در تخت فولاد افراد بزرگ دفن میشوند.
فروزبخش در پایان صحبتهای خود در مراسم رونمایی این اثر گفت: در آخر درود میفرستم به علمای اصفهان که در تاریخ به دنبال بیان فضایل امیرالمؤمنین(ع) بودهاند. موضوع این مجموعه آمادهشده درباره مرگ و معاد است. ما در این اثر از پراکندهگویی دست برداشته و به یاد مرگ و قیامت پرداختهایم و من صرفا مسئولیت تدوین و گردآوری آن را داشتهام؛ اما زحمت اصلی با اساتید اصفهانی است که این شرح را انجام دادهاند.
این مراسم سهشنبه 9 خرداد در تالار هنر اصفهان با حضور علی حاجیان، مدیر آرامستانهای شهرداری اصفهان، سید ابراهیم حسینی، مدير اجرایی باغ رضوان، مجید نادرالاصلی، عضو شورای شهر و نویسندگان اثر برگزار شد.
نظر شما