سه‌شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
مجموعه شعربازی؛ کودکانه‌هایی به زبان مادری

سراینده مجموعه‌ شعربازی سعی کرده است با کنار هم قرار دادن اشعار عامیانه و بازی‌های کودکانه، لحظاتی شاد و جذاب را برای کودکان فراهم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کلمات و عباراتی را که کودک از بدو تولد می‌شنود و با همین عبارات و کلمات با دنیای اطرافش ارتباط برقرار می‌کند می‌توان تعریفی ساده از مفهوم زبان مادری دانست. زبان مادری، مهم‌ترین عنصر در هویت‌بخشی و حفظ میراث فرهنگی یک ملت است؛ میراثی که در برخی جوامع به واسطه جهانی‌شدن، مدرنیزاسیون و تهاجم فرهنگی رو به زوال رفته و همین امر موجب شده است هرساله در روزی که به نام روز جهانی «زبان مادری» نام گرفته، از این میراث ناملموس سخن گفته شود.

بخشی از ارکان زبان مادری را می‌توان در خط به خط داستان‌های عامیانه، شعر و قصه‌های کودکانه‌ای سراغ گرفت که هرچند شانس مکتوب‌شدن نداشته‌اند؛ اما به عنوان ادبیات عامیانه در زنده نگه‌داشتن فرهنگ توده مردم اثرگذار بوده‌اند.

مجموعه «شعربازی» تصویری شاعرانه از همین ادبیات عامه است که اغلب کودکان ایرانی آن را از زبان مادران‌شان شنیده‌اند. از قصه شیرین «عمو زنجیرباف» و داستان‌های شنیدنی «خونه خاله» تا شادی کودکانه با «یه بازی، صدتا خنده» و «لی‌لی حوضک» مجموعه شعری است که زهرا موسوی با زبان مادری برای کودکان خردسال ایران‌زمین سروده و سعی کرده است با قرار دادن این اشعار کنار نقاشی‌های جذاب سمیه محمدی، لحظاتی پر از شادی و خنده را برای مخاطبان خردسالش فراهم کند.

این مجموعه کتاب مصور رنگی از سری کتاب‌های «پرنده آبی» بخش کودک و نوجوان انتشارات علمی و فرهنگی است که با شمارگان هزار نسخه چاپ و منتشر شده است. مجموعه «شعربازی» را می‌توانید از شعب فروشگاهی انتشارات علمی و فرهنگی تهیه نمایید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها