وی افزود: با برگزاری این کارگاهها به دنبال این هستیم که با تولید آثار ارزشی و دینی گامی موثر در راستای زیست بوم فرهنگی و هنری حوزه هنری برداریم.
نعمتی با بیان اینکه تمامی فعالیتهای آموزشی و کارگاههای هنری با نگاه تربیتی نسبت به حفظ و جذب هنرجویان و هنرمندان متعهد بهصورت باشگاهی و با رویکرد تولید محوری برگزار میشود، افزود: از جمله کارگاههای حوزه هنری کارگاه تخصصی طراحی پوستر، کارگاه مستندسازی، کارگاه کاریکاتور، کارگاههای شعر و داستان (در سطوح مقدماتی و پیشرفته) و کارگاه تاریخ شفاهی و نویسندگی ادبیات پایداری، کارگاه رماننویسی، کارگاه تخصصی شعر آئینی است.
رئیس حوزه هنری استان زنجان با اشاره به موفقیت هنرجویان حوزه هنری در عرصههای مختلف تصریح کرد: اخیرا 4 داستان نویس زنجانی به «باغ رمان ایرانی» راه یافتند.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح «باغ رمان ایرانی» در ادامه حمایت حوزه هنری از ادبیات ایرانی و تقویت محتوای متون نگارشی در راستای تولید محتوایی متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی در داستان آغاز شده بود، اضافه کرد: از استان زنجان 14 طرح به دبیرخانه این طرح ارسال شده بود که 4 طرح برگزیده شدند.
نعمتی با اشاره به اینکه معصومه دینمحمدی، لیلا دوستیفرد، حدیث محمودی و ثمین سجادی جزء داستاننویسان زنجانی بودند که طرحشان طی پروسه بازبینی و داوری آثار به مرحله تولید رمان راه یافت، افزود: طبق برنامهریزی صورت گرفته، نویسندگان منتخب زیر نظر استادان داستاننویسی طی هشت ماه به نگارش رمان میپردازند.
رئیس حوزه هنری استان زنجان افزود: علاوه بر این در طی برگزاری دوره رماننویسی، اردوهای آموزشی نیز برای برگزیدگان برگزار خواهد شد.
نظر شما