
محمود اکرامیفر، شاعر و پژوهشگر ادبی تأکید دارد که در آینده با توجه به بسط رسانهها و پیشرفت هوش مصنوعی شاهد تغییرات بنیادینی برای همه هنرها بهویژه شعر خواهیم بود.
این پژوهشگر ادبی با بیان اینکه امروزه ما با پدیدهای به نام شاعر-رسانه روبهرو هستیم، افزود: هر شاعر خودش یک رسانه است و یک شهروند فعال در حوزه ادبیات نیز بهشمار میرود قادر خواهد بود بر فرهنگ و جامعه خویش اثرات شگرفی بگذارد.
وی با تأکید بر مواجهه با پدیده شهروند رساله در مورد شاعران، گفت:هر شاعر به طریقی مهندسی پیام میکند و این فرایند را بر مدار تعیین، تولید و توزیع پیش میبرد. در آینده با توجه به بسط رسانهها و پیشرفت هوش مصنوعی تغییرات بنیادینی برای همه هنرها بهویژه شعر رخ میدهد و ما در آینده، شعر به گونه دیگری خواهیم داشت و چون جهان آینده، رسانهای خواهد بود.
اکرامیفر همچنین تاکید کرد: در کنار این موارد باید پدیده جهانوندی را نیز بیافزاییم که اشاره دارد هر شاعر یک جهانوند است. با این دیدگاه به سمت همسازی و همنوایی بهتری در آینده پیش میرویم.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه در مصلای امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما