جمعه ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲
«بیست و هفت روز و یک لبخند» به چاپ بیست و نهم رسید

کتاب «بیست و هفت روز و یک لبخند»، روایتی از زندگی شهید مدافع حرم، بابک نوری هریس با استقبال مخاطبان به چاپ بیست و نهم رسید.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «بیست و هفت روز و یک لبخند»، عنوان اثری است از فاطمه رهبر که با نگاهی به خاطرات شهید بابک نوری هریس نوشته شده است؛ کتابی که در ماه‌های اخیر با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه بوده و به تازگی چاپ بیست و نهم آن نیز روانه بازار نشر شده است. 

روزهای آخر آبان ۹۶ خبر شهادت یک جوان در رسانه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. کسی از شخصیت و زندگی‌اش اطلاعی نداشت، ولی همین عکس‌های کمی متفاوت، او را خیلی زود در بین مردم مشهور کرد. «بیست و هفت روز و یک لبخند» نخستین کتاب با موضوع روایت زندگی شهید مدافع حرم، بابک نوری هریس است؛ روایتی مستند براساس خاطرات خانواده، دوستان و همرزمان شهید.

فاطمه رهبر، نویسنده، در «بیست و هفت روز و یک لبخند»، با انتخاب زاویه دید اول شخص راوی، خواننده را هم‌سفر و همراه خود در مسیر شناخت و کشف شخصیت شهید قرار داده و از تکرار سبک و تجربه‌ دیگران پرهیز کرده است.

رهبر که این کتاب را به پیشنهاد مرتضی سرهنگی نوشته است، در گفت‌وگویی درباره سختی‌های نگارش این کتاب گفته بود: معمولاً زندگی‌نامه شهدا را این‌گونه می‌نویسند که از کودکی و خاطرات پدر مادر آغاز می‌شود با صحبت‌های دوستان و فرماند‌هان ادامه می‎یابد و به شهادت ختم می‌شود. به من نیز گفتند که شما همین‌گونه بنویسید. اما با انجام مصاحبه‌ها متوجه شدم که این‌گونه نمی‌شود، اگر می‌خواستم صحبت‌های مادر شهید را بنویسم، شاید پنج صفحه می‌شد، البته پدر شهید برعکس مادر، سخن‌ور بود. اما این در شرایطی بود که در زمان کودکی بابک، پدر زیاد در خانه نبوده و نمی‌توانست خاطراتی که مربوط به کودکی شهید است را کامل بیان کند. در گفت‌وگو با دوستان و فرماندهان نیز سی‌صفحه خاطره گردآوری شد که برای بیان آن‌ها باید سی‌شخصیت را در کتاب نام می‌بردم تا بودن بابک در سوریه را نشان دهم و این به نظر خودم خیلی کسل‌کننده بود.
 
وی ادامه داد: موضوع را برای آقای سرهنگی توضیح دادم. اجازه خواستم که این کتاب را به شیوه خودم و در قالبی که برای خودم دل‌چسب هست بنویسم. با توجه به این‌که این نوع داستان همیشه به یک سبک پیشرفته، کمی مقاومت صورت گرفت، اما بالاخره قبول کردند. بنابراین دیدم اگر بخواهم فقط خاطرات مادر شهید را بگویم، خیلی کوتاه می‌شود، خاطرات پدر بیشتر بود، اما زیاد به بابک مربوط نمی‌شد. خاطرات دوستان هم تکه‌تکه بود، بنابراین خودم وارد ماجرا شدم و گفت‌وگوهایی که با هشتادنفر انجام داده بودم را کنار هم قرار دادم، بدون این‌که برش بخورد.

انتشارات خط مقدم بیست و نهمین چاپ از کتاب حاضر را در ۲۱۶ صفحه و به قیمت ۶۹ هزار تومان منتشر کرده است. 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها