گفتوگو با علی رمضانی، مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران
احتیاج به آموزش در ادبیاتِ کشور جدی است/ ارتباط جایزه ادبی جلال آل احمد و کارگاههای آموزشی
علی رمضانی، مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به استقبال پرشور آموزشپذیران از کارگاههای آموزشی آل جلال گفت: احتیاج به آموزش در ادبیاتِ کشور جدی است و چنانچه فضایی فراهم شود، استقبال میشود.
وی افزود: این دوره، به عنوان ضمیمه آموزشی جایزه ادبی جلال آل احمد محسوب میشود. استقبال پرشور آموزشپذیران از سراسر کشور برای خود ما هم غیرمنتظره و شگفتآور بود و این نشاندهنده این است که احتیاج به آموزش در ادبیاتِ کشور جدی است و چنانچه فضایی فراهم شود، استقبال میشود.
مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ادامه داد: بیشتر اعضای این دوره را، خانمها تشکیل میدهند. از ١٨٠ نفر، بیش از ١١٠ نفر از آنها خانم هستند و این موضوع نوید دهنده این است که در سالهای آینده شاهد آثار نویسندگان خانم بیشتری در کتابهای منتشر شده کشور هستیم.
وی درباره ارتباط جایزه ادبی جلال آل احمد و کارگاههای آموزشی آل جلال گفت: ویژگی جلال آل احمد این است که در قله دوران خودش ایستاده و آثار او برای دیگر افراد، الهامبخش و آموزشدهنده است. دوره آلجلال هم بهعنوان دامنه جایزه جلال آل احمد است. آموزشپذیران این دورهها افرادی هستند که باید به قله جایزه برسند، در واقع یکی دامنه را تدارک میبیند و یکی هم قله را فراهم میکند برای اینکه افراد بتوانند خودشان را نشان دهند و آثارشان را عرضه کنند و جایزه ببرند.
مدیر عامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران افزود: اگر ما فقط به قله توجه کنیم و به دامنه و افرادی که احتیاج به راهنمایی برای طی این مسیر دارند، توجهی نداشته باشیم، گویی بخشی از کار را انجام ندادهایم. اما این دوره هم به آموزش، هم موضوعات تخصصی و افکار بین نویسندگان و هم راهنمایی برای رسیدن به قله را فراهم میکند و در قله نیز ترازها و الگوها را به این اعضا و دیگر نویسندگان در کشور نشان میدهد.
نظر شما