جمعه ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸
هفتمین کتاب «مدرسه عشق» رونمایی شد

 آیین رونمایی از هفتمین کتاب سری «مدرسه عشق» در خصوص زندگی نامه استاد حاج علی محمدی در پردیس تئاتر تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مراسم رونمایی از کتاب مکتب با حضور مادر، پسران و خانواده استاد حاج علی محمدی دوست، محمد نوروزی فرسنگی نویسنده کتاب مکتب و خانواده‌های فرهیختگان و فرهنگیان در پردیس تئاتر تهران برگزار شد.

کتاب مکتب به نویسندگی محمد نوروزی فرسنگی براساس زندگی استاد حاج علی محمدی دوست نوشته شده است. مهدی محمدی، دوست فرزند استاد در این مراسم حضور داشت و تنها به میهمانان خوش آمد گویی کرد.

سعید محمدی، یکی از اساتید مدرسه انقلابی و مجری این برنامه گفت: حضرت آقا به یکی از انتشارات فهم در مدرسه میزان که این مطلب توسط استاد فهیمی چاپ شده بود گفتند: جا دارد این چهره‌های نورانی به مردم معرفی شوند. او افزود: این کتاب حدوداً مسیری دو ساله را برای تالیف طی کرده است.

وی در خصوص استاد حاج آقای محمدی دوست گفت: ایشان در آخرین شبی که به رحمت خدا رفتند، اتفاق عجیبی افتاد و من را متاثر کرد. آن اتفاق این بود که از ایشان در آن حال پرسیدند حالتان چگونه است، حاج آقا گفتند: خیلی خوب است، تعجب کردند و حاج آقا ادامه داد: من همراه بچه‌های معصوم (کودکان مدرسه) بودم و به همین دلیل حالم خوب است.

تاکنون شش کتاب خوب از سری کتب آموزگاران توسط آقایان یزدانیان، دادگسترنیان، روزبه، محدث منتشر شده و اکنون سری شماره شش این مجموعه به چاپ رسیده است.

فکری معلم کودکان دبستانی گفت: ان‌شاءالله خدا توفیق بدهد مسیر آموزگاری را ادامه دهیم و عزیزان و بزرگان دیگر راه درست را به کودکان نشان بدهند. سال ۶۷ مدرسه معطلفه تاسیس شد. تاکید حاج آقا محمدی به تاسیس یک مدرسه پسرانه نبود، زیرا آینده‌سازان، جوانان این مرز و بوم مادرانی هستند که در مدارس دخترانه درس می‌خوانند و رشد می‌کنند.

همانطور که خلع مدرسه انقلابی پسرانه در آن زمان برای ایشان حیاتی بود تاکیدی برای اینگونه مدارس برای دختران داشتند. در ادامه این مراسم گروه سرود دختران مدرسه معطلفه به شعر خوانی در رابطه با ولادت حضرت زینب (س) خوانند.

محمد نوروزی فرسنگی نویسنده کتاب مکتب در مراسم رونمایی گفت: اینکه مراسم رونمایی کتاب بر خلاف دیگر مراسم‌ها بود و بعد از گذشت یک ساعت از این مراسم، کتاب رونمایی نشده است به نظرم خواست خود حاج آقای محمدی است.

نوروزی فرسنگی ادامه داد: کتاب فرزند مولف است و هیج فرزندی از نگاه پدر و مادر خود فرزند بدی نیست و بدی‌های این کتاب را بیش از هر کس دیگری خوب می‌دانم.

او افزود: تا قبل از تالیف این کتاب نزدیک به بیست سال تعریف ایشان را می‌شنیدم، اما هیچگاه فکر نمی‌کردم چنین کتابی را در وصف همچین کسی تالیف کنم و فکر می‌کنم ایشان خواستند تا من این کتاب را بنویسم.

نوروزی در ادامه صحبت‌های خود از برخی از اسامی افرادی که در این کتاب حضور دارند نام برد: شیخ مهدی محمدی اولیت شخصی بودند که در خصوص این کتاب با ایشان صحبت کردم، استاد خاموشی یکی از نزدیک ترین‌های استاد محمدی دوست که در جبهه در کنار ایشان حضور داشتند، استاد روزبه، استاد سعید محمدی، خانواده محترم استاد محمدی، استاد فکری و صدرا حسین پور اشخاصی بودند که در تالیف این کتاب حضور داشتند.

او در ادامه گفت: این کتاب نسخه صوتی هم دارد تا افراد بتوانند به طور صوتی به آن گوش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها