دهه فجر امسال، نخستين كتابخانه در شهرهاي «فدافن» كاشمر و «يونسي» گناباد به بهرهبرداري ميرسند./
مديركل كتابخانههاي خراسان رضوي همچنين افزود: كتابخانه «فردوسي» مشهد مقدس با بيش از 40 سال قدمت، پنج ماه پيش براي بازسازي و نوسازي با اعتباري بالغ بر 900 ميليون ريال، تعطيل شد كه امسال به ميمنت دهه مبارك فجر، با مخزن و سالن مطالعه مناسب بازگشايي ميشود.
«سادات فاطمي» افزود: كتابخانه طبرسي نيز با 700 ميليون ريال مراحل نوسازي و افزايش زيربنا را پشت سر مي گذارد و تا پايان سال با تجهيزات به روز و معماري داخلي جديد، فعاليت خود را از سر ميگيرد. فضاي داخلي اين كتابخانه 100 متر مربع افزايش يافته است.
مديركل كتابخانههاي خراسان رضوي، خاطرنشان كرد: از ابتداي سال 1386 تاكنون، 25 هزار نسخه كتاب از سوي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي در اختيار كتابخانههاي عمومي قرار گرفته .کتاب های یاد شده به ارزش 600 ميليون ريال، توسط این اداره از محل بودجه استاني تعمير و تجهيز كتابخانهها خريداري و اهدا شده است.
نظر شما