اولین مدرسه تخصصی کشوری «فرصت صدرخوانی» به صورت مجازی ویژه فراگیران سراسر کشور و نیمه حضوری یا مجازی ویژه فراگیران مشهد مقدس برگزار میشود.
این اندیشکده با درک اهمیت مسئلهمحوری و پژوهش کاربردی در فضای علمی و پژوهشی و همچنین آشنایی تفصیلی با اندیشه اصیل شهید صدر، درصدد است تا با تبیین اندیشه ایشان، مقدمات علمی و اسلامی ورود به مسئلهمحوری را با مقیاس اندیشه اسلام ناب متکی بر آرا و اندیشه ایشان پیگیری کند.
این مدرسه در چهار سطح مختلف طراحی شده است که عموم مخاطبان و علاقهمندان میتوانند ضمن مطالعه و تسلط بر منابع هر سطح، شرکت در کارگاهها و انجام فعالیتهای محوله به صورت پلکانی یا موازی به سطوح بعدی راه یابند.
ثبتنام و شرکت در سطح مقدماتی(سطح اول) و تعیین سطح برای همه علاقهمندان ضروری است. فراگیرانی که با اندیشه و آثار شهید صدر(ره) آشنایی دارند پس از تعیین سطح از امتیازات و فرصتهای ویژهای برای شرکت یا حتی همکاری (علمی یا اجرایی) در سطوح بعدی بهرهمند میشوند و پس از سطح مقدماتی میتوانند سطح بعدی مورد نظر خود را حسب صلاحدید انتخاب کنند.
حجتالاسلام و المسلمین عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجتالاسلام حسین علی سعدی، عضو مجلس خبرگان رهبری و ریاست دانشگاه امام صادق(ع)، حجتالاسلام محمدحسین ملک زاده، مؤلف و مترجم آثار شهید صدر و مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم، حجتالاسلام رضا اسلامی، مؤلف آثار شهید صدر و مدرس سطوح عالی حوزه علمیه قم، محسن اسماعیلی، عضو مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه تهران، حجت الاسلام سید حسن وحدتی شبیری، مدیر مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد(ع) و هیئت علمی دانشگاه قم، حجتالاسلام سید امید مؤذنی، مترجم آثار شهید صدر و معاون پژوهشی پژوهشگاه شهید صدر و حجتالاسلام علی نعمتی، مدیر هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی، از اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی مدرسه تخصصی «فرصت صدرخوانی» هستند.
این مدرسه به صورت مجازی ویژه فراگیران سراسر کشور و نیمهحضوری یا مجازی ویژه فراگیران مشهد مقدس برگزار میشود. همچنین به برگزیدگان مدرسه مدرک تخصصی اعطا خواهد شد و در فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مرتبط جذب میشوند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مدرسه تخصصی «فرصت صدرخوانی» در شبکه اجتماعی اینستاگرام مراجعه کنند و یا به شماره تلفن ۰۹۲۲۱۰۳۹۴۶۲ در پیامرسان واتساپ پیام دهند.
نظر شما