ساعت فعالیت تالارهای مطالعه تخصصی، عمومی، نشریات و رقمی در شیفتهای صبح و شب در ماه رمضان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، ساعت فعالیت و ارائه خدمات به اعضا در تالارهای کتابخانه ملی ایران در شیفت صبح از ساعت ۸ تا ساعت ۱۸:۳۰ اعلام شده است.
همچنین بر اساس برنامه اعلامشده خدماترسانی به اعضا در شیفت شب نیز از ساعت ۲۰ تا ۷ صبح روز بعد خواهد بود.
اجلاس رؤسای کتابخانههای ملی کشورهای بریکس با حضور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کتابخانه دولتی روسیه برگزار شد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس کتابخانه ملی مصر در حاشیه اجلاس بریکس، به بحث و تبادل نظر درباره تقویت همکاریهای مشترک فرهنگی و علمی پرداختند.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
سینمای مستند بدون پژوهش نمیتواند حقیقت را به درستی روایت کند، اما چگونه میتوان پژوهشهای عمیق و گسترده این آثار، را میتوان این گنجینههای علمی و فرهنگی را حفظ کرد و به کتابهای مرجع تبدیل نمود؟
گلستان-سید مهدی سنزیقی، شاعر، ویراستدار و منتقد ادبی ضمن اعلام خبرآسمانی شدن عایشهبیبی نازقلیزاده، بانوی نویسنده ترکمن و همشهری گنبدی اهل قلمش،گفت: زنده یاد نازقلیزاده نوشتن را خود آموخت و در کنار کتب متعددی که از وی به یادگار مانده، سالها آثارش در نشریه نام آشنای کیهان بچهها برای کودکان و نوجوان منتشر شد.
بازآفرینی، زمانی ضرورت پیدا میکند که جامعه با تحوّلات عظیمی در جهانبینی، باورهای دینی، فرهنگ، نظام شناختی، سبک زندگی، سیاست و… روبهرو باشد. در چنین شرایطی، بازگشتن به سنتها برای هویتیابی و معنابخشی به زندگیِ اکنون و جلوگیری از انقطاع فرهنگی با گذشته تمدنی، ضروری است.
آذربایجانغربی - دبیر پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج گفت: ۱۰۰ نمایشنامه به دبیرخانه پانزدهمین جشنواره تئاتر بسیج ارسال شده که پنج نمایشنامه به مرحله نهایی جشنواره راه یافتهاند.
اصفهان - نشست نقد و بررسی کتاب «نوبنیاد ۱» که نخستین کتاب موقعیتمحور مبانی تربیت نسل نو به شمار میرود، در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد.
قم - یک نویسنده با اشاره به کتاب «تا آسمان هفتم» گفت: نوشتن این کتاب برای من فرصتی بود تا دینم را به شهیدی که با جانفشانیهای خود برای دفاع از وطن تلاش کرد، ادا کنم.
کتاب «نامهی آرسین به مهرماه» اثر مرضیه شجاع، از سوی انتشارات مهراب برای کودکان بالای ۸ سال منتشر شده است. در این مطلب به معرفی این کتاب تألیفی پرداختهایم.
با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مرکز ساماندهی ترجمه و نشر، نشریه انجمن ادبی صربستان بخشی از شماره اخیر خود را به ادبیات داستانی معاصر ایران اختصاص داد.
در دستهبندی «علوم طبیعی و ریاضیات» در بازه زمانی آبانماه ۱۴۰۳، تعداد ۳۶ عنوان کتاب ویژه کودک و نوجوان برای اولینبار چاپ شده است که ۲۷ عنوان از این آثار، تألیف بوده است.
سعید ناجی گفت: مجموعه «تفکر انتقادی و گاهشناسی قرآن» میکوشد فاصله بین اعتقادات و نحوه زندگی را کم کند. در واقع یک شکاف بین اعتقادات و نحوه زندگی وجود دارد که دغدغه این کتاب این است که کاری کنیم که این شکاف از بین برود.
اختتامیه سومین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر پژوهشی دفاع مقدس، جایزه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، یکشنبه ۲۵ آذرماه همزمان با روز پژوهش، با حضور چهرههای نظامی و فرهنگی در تالار خلیجفارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد./ عکاس: بهاره اسدی
نظر شما