انیسی در مراسم اختتامیه هفته پژوهش اعلام کرد
هفته پژوهش نقطه عطف فعالیت پژوهشگران پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری
انیسی هفته پژوهش را برای پژوهشگران کشور به ویژه پژوهشگران پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری نقطه عطف دانست و تصریح کرد: در این زمان میتوانیم با نگاهی به گذشته و ارزیابی آن چشماندازی برای سال پژوهشی آینده تبیین کنیم.
او با اشاره به همهگیری ویروس کرونا و تبعات پیشآمده درحوزههای پژوهشی گفت: با وجود تمامی مشکلات، همکاران پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری با تلاش مضاعف توانستند سطح علمی فعالیتهای پژوهشی را به درجه قابل قبولی برسانند به نحوی که امسال به کارنامه قابل قبولی رسیدیم.
انیسی هفته پژوهش را برای پژوهشگران کشور به ویژه پژوهشگران پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری نقطه عطف دانست و تصریح کرد: زیراکه میتوانیم با نگاهی به گذشته و ارزیابی آن چشماندازی برای سال پژوهشی آینده تبیین کنیم.
او با اشاره به اینکه پژوهشگاه در سه حوزه عملیاتی وزارتخانه فعالیت میکند، از ارتباط مستقیم این مرکز با معاونت میراثفرهنگی سخن گفت و افزود: در تقسیمبندی میراثفرهنگی به ملموس و ناملموس؛ پژوهشکدههای ابنیه و بافتهای فرهنگی- تاریخی، حفاظت و مرمت آثارتاریخی-فرهنگی، باستانشناسی در حوزه میراثملموس و پژوهشکده زبانشناسی، کتیبهها و متون و مردمشناسی در حوزه میراثناملموس فعالیت میکنند.
انیسی با اشاره به حضور چشمگیر و فعالیت موثر همکاران پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، در شوراها و کمیتههای فنی در حوزه معاونت میراثفرهنگی، از مشکلات پیشروی پژوهشگاه، به عدم ارتباط سازمانی این مرکز با مراکز استانی اشاره کرد و گفت: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده و ایجاد شورای پژوهشی بتوانیم در ارتباط با مراکز استانی، مدیریت پژوهش را در سطح واحدهای استانی وزارتخانه به انجام برسانیم.
معاون پژوهشی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، با اشاره به وابسته بودن پژوهشگاه به وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یکی از وظایف اصلی این مرکز راحل مشکلات و پاسخگویی به شبهات موجود در میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خواند و گفت: البته در این میان نباید از نقش تولید علم و مطالعات بنیادی غافل شویم.
او با ابراز خرسندی از حضور سید عزتالله ضرغامی و علی دارابی قائم مقام و وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در مراسم هفته پژوهش، این اقدام را امیدبخش توصیف کرد و به بیان برخی از برنامههای پیش روی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در حوزه میراث فرهنگی پرداخت.
انیسی گفت: همایش ملی حفاظت و مدیریت میراثشهری با مشارکت دانشگاهها و متخصصین این حوزه 2 و 3بهمن ماه برای نخستین بار درکشور برگزار خواهد شد و دراین رویداد به دنبال تبیین سندی هستیم که بحث رویایی مراجع و نهادهای علمی، پژوهشی و اجرایی را با حوزه میراثشهری روشن کند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری در ادامه از برگزاری همایش میراثفرهنگی،گردشگری،صنایع دستی و توسعه پایدار توسط این مرکز خبرداد و با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته درخصوص موضوع میراثمشترک در حوزه فرهنگ و تمدن ایران که تکلیف ماده 100 قانون برنامه ششم توسعه است تصریحکرد: در حال انجام اقدامات موثر در این حوزه هستیم.
نظر شما