اهالی ادبیات به انتخاب علامرضا طریقی در سمت سرپرست دفتر گسترش شعر و ادبیات موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران واکنش نشان دادند.
از این رو، بعد از گذشت چند روز از این انتصاب شخصیتهای شناخته شدهای مثل محمدعلی بهمنی، محمد سلمانی، اسماعیل امینی، علیمحمد مودب، ابراهیم اسماعیلی اراضی، فریبا یوسفی، محمدکاظم کاظمی، سعید بیابانکی، مصطفی محدثیخراسانی، امید صباغنو، صابر قدیمی، مرتضی کاردر، نرگس بدشت، ابوالفضل کریمی، نغمه مستشارنظامی و ساجده جبارپور اشاره کرد.
در ادامه به تعدادی از این پیامها اشاره میکنیم:
محمدعلی بهمنی در پیامی خطاب به طریقی نوشت: «طریقی جان! میدانم این تغییرها تو را تغییر نخواهد داد. تو زادهی شعری و وَ هر شعرت جایگاهی فراتر از شعر برای شما و دوستداران شماست.»
محمد کاظم کاظمی نیز در صفحه خود نوشت:
«پادشاهی برفت، پاکسرشت
پادشاهی نشست، حورنژاد
از برفته همه جهان غمگین
وز نشسته، همه جهان دلشاد
چه آن زمان که «بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان» برقرار بود (و اکنون نیست) و چه آنگاه که بنیاد در دل خانۀ کتاب و ادبیات ایران حل شد، مرهون محبتهای این سه تن بودهایم، مهدی قزلی مدیرعامل سابق بنیاد، بهروز جلالی جانشین او و غلامرضا طریقی که تازه بر این مسند تکیه زده است، مسندی که آوردهٔ مهم آن برای خود شخص، لذت خدمت به ادبیات فارسی است.
به غلامرضا طریقی گرامی تبریک میگویم و قدردان همه خدمات مهدی قزلی و بهروز جلالی و دیگر همه اعضای بنیاد سابق و دفتر شعر و ادبیات داستانی جدید هستم.»
همچنین اسماعیل امینی نوشت:
«از این که دوست شاعرمان غلامرضا طریقی، مسئول دفتر شعر و ادبیات خانهٔ کتاب شده خوشحالم، طریقی را دوستداران شعر به مهربانی، تواضع، خلاقیت و دانایی میشناسند. امیدوارم که روزهایی پر از روشنی پیشروی او و تمام دوستداران شعر باشد. برای بهروز جلالی که با کارنامهای پربار از مسئولیت فراغت یافته، آرزوی توفیق و سربلندی دارم.»
اسماعیلی اراضی نیز در متن کوتاهی نوشت: «کاش همه کارها به اهلش سپرده شود، شادباش به اهالی شعر و داستان ایرانی»
مرتضی کاردار نیز نوشت: «خوشحالم که یکی از بهترینهای حال حاضر غزل فارسی به مدیریت دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی رسیده است.»
نظر شما