چاپ سوم كتاب «هنر آشپزي جديد» همراه دستور پخت غذاهاي رژيمي مخصوص افرادي كه دچار بيماريهاي مختلف هستند، به قلم «طلا ميرهاديزاده» منتشر شد._
دستور طبخ انواع سوپ مانند سوپ پياز، سبزي، جو و ترهفرنگي به همراه انواع خميرها، لازانيا، ماكاروني و اسپاگتي، مباحث ديگر اين كتاب است كه پس از آن دستور پخت «كرپ» با «پنكيك» و مواد گوشتي داخل كرپ معرفي شدهاند.
دستور ساخت انواع سسها مانند قارچ، گروي، درون شكم ماهي، بارنز، بشامل، سفيد و ساندويچهايي چون سير و سبزي، پنير و خامه و مرغ چرخكرده و بادام نيز در اين كتاب آموزش داده شده است.
تهيه پوره، خاويار، بادنجان، براني و نرگسي به همراه املت، كوكو، چغرتمه و دلمه به همراه دستور پخت كوفته، كتلت، كروكت، مرغ و كباب را ميتوان بخش ديگر مطالب اين كتاب معرفي كرد.
چگونگي پخت جوجه چيني، ماهي، گوشت بره، بيف استراگانف، بيفتك، شنيسل و استيك در بخش غذاهاي گوشتي و در بخش پخت چلو و كته نيز دستور طبخ انواع پلوها مانند مرصعپلو، ميگو پلو، تهچين، رشتهپلو، كلمپلو، شيرازيپلو و يونانيپلو به همراه دستور انواع خورش، مانند خورش كاري، خورش كرفس، دال عدس، دال هندي، ميرزا قاسمي و تره ترشي در اين كتاب آمده است.
دستور پخت پيتزا و پيراشكي به همراه سسهاي مخصوص هر غذا آخرين بخش غذاهاي اين كتاب را تشكيل ميدهد و پس از آن دستور تهيه انواع سالاد، چنگوري، حليم و حلوا به همراه مواد مورد نياز معرفي شدهاند.
همچنين ميتوان دستور پخت فرني، شيربرنج، مسقطي، شله زرد، انواع دسر، قهوه، مربا، مارمالاد، شربت، ژله، ترشي و خيارشور و ترشي، شور، ماست و پخت سبزيجات را آخرين بخش اين كتاب معرفي كرد.
چاپ سوم كتاب «هنر آشپزي جديد» به همراه تصاوير رنگي از آرايش غذاها در شمارگان هزارو 650نسخه، 262 صفحه و قيمت هفت هزارو 500 تومان از سوي انتشارات «فرهنگ تارا» منتشر شده است.
نظر شما