دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۶
پخت غذاهاي رژيمي در كتاب «هنر آشپزي جديد»

چاپ سوم كتاب «هنر آشپزي جديد» همراه دستور پخت غذاهاي رژيمي مخصوص افرادي كه دچار بيماري‌هاي مختلف هستند، به قلم «طلا ميرهادي‌زاده» منتشر شد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين كتاب دستورالعمل طبخ غذاهاي متنوع ايراني و خارجي به همراه تصاوير رنگي تزئين غذاها ارايه شده است كه از آن ميان مي‌توان به پخت انواع آبگوشت و آش به عنوان بخشي از غذاهاي سنتي ايراني اشاره كرد.

دستور طبخ انواع سوپ مانند سوپ پياز، سبزي، جو و تره‌فرنگي به همراه انواع خميرها، لازانيا، ماكاروني و اسپاگتي، مباحث ديگر اين كتاب است كه پس از آن دستور پخت «كرپ» با «پنكيك» و مواد گوشتي داخل كرپ معرفي شده‌اند.

دستور ساخت انواع سس‌ها مانند قارچ، گروي، درون شكم ماهي، بارنز، بشامل، سفيد و ساندويچ‌‌هايي چون سير و سبزي، پنير و خامه و مرغ چرخ‌كرده و بادام نيز در اين كتاب آموزش داده شده است.

تهيه پوره، خاويار، بادنجان، براني و نرگسي به همراه املت، كوكو،‌ چغرتمه و دلمه به همراه دستور پخت كوفته، كتلت، كروكت، مرغ و كباب را مي‌توان بخش ديگر مطالب اين كتاب معرفي كرد.

چگونگي پخت جوجه چيني، ماهي، گوشت بره، بيف استراگانف، بيفتك، شنيسل و استيك در بخش غذاهاي گوشتي و در بخش پخت چلو و كته نيز دستور طبخ انواع پلوها مانند مرصع‌پلو، ميگو پلو، ته‌چين، رشته‌پلو، كلم‌پلو، شيرازي‌پلو و يوناني‌پلو به همراه دستور انواع خورش، مانند خورش كاري، خورش كرفس، دال عدس، دال هندي، ميرزا قاسمي و تره ترشي در اين كتاب آمده است.

دستور پخت پيتزا و پيراشكي به همراه سس‌هاي مخصوص هر غذا آخرين بخش غذاهاي اين كتاب را تشكيل مي‌دهد و پس از آن دستور تهيه انواع سالاد، چنگوري، حليم و حلوا به همراه مواد مورد نياز معرفي شده‌اند.

همچنين مي‌توان دستور پخت فرني،‌ شيربرنج، مسقطي، شله زرد، انواع دسر، قهوه، مربا،‌ مارمالاد، شربت، ژله، ترشي و خيارشور و ترشي، شور، ماست و پخت سبزيجات را آخرين بخش اين كتاب معرفي كرد.

چاپ سوم كتاب «هنر آشپزي جديد» به همراه تصاوير رنگي از آرايش غذاها در شمارگان هزارو 650نسخه، 262 صفحه و قيمت هفت هزارو 500 تومان از سوي انتشارات «فرهنگ تارا» منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها