کتاب «تدریس در دوران کرونا»، تجربهنگاری کانون زبان ایران از برگزاری کلاسهای آنلاین منتشر شد.
وی افزود: ازجمله روشهای تدریس آنلاین، مشکلات فراروی آنها، رویکردهای خلاقانهای که مدرسان جهت بهینهسازی کلاسهای خود از آن بهره بردند و تغییراتی که از نگاه آنها در متدولوژی کانون زبان گنجانده شد.
امامی با بیان اینکه صرفنظر از پاندمی کرونا، باید رویکرد جامعتری را نسبت به مقوله آموزش آنلاین اتخاذ کرد، توضیح داد: آموزش آنلاین پدیدهای نوین و جهانشمول است که اکثر شیوههای عملکرد آموزشی را تحتتأثیر قرار داده و البته همهگیری کرونا که بیشتر فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی را متوقف کرده، به این موضوع دامن زده است.
معاون پژوهشی کانون زبان ایران بیان کرد: از سوی دیگر فرصتهای بینظیری که آموزش آنلاین، به دلیل بهرهگیری از محتواهای چندرسانهای ایجاد کرده، در کنار حذف ترددهای غیرضروری مخصوصا در کلانشهرها، به استفاده بهینه و بیشتر از زمان آموزش و به تبع آن انتقال بهتر مفاهیم و آموزهها منجر شده که در مقوله «آموزش زبان» نیز مفید و ارزشمند باشد.
وی همچنین گفت: ما به عنوان بزرگترین مؤسسه آموزش زبان در غرب آسیا، با تمام فرازونشیبها، در سال جاری آموزش آنلاین را بهصورت جدی در دستور کار خود قرار دادهایم. مستندسازی تجربیات، زیربنای رشد سرمایه علمی هر سازمان یادگیرنده است. بر این اساس، کانون زبان ایران از مدرسان خود خواست تجربه مواجهه خود با پدیده تدریس بر بستر کلاسهای آنلاین را به رشته تحریر درآورند. همکاران کانون زبان ایران نظرات ارزشمند و تجربیات کاربردی خود را از ابتدای کلاسهای آنلاین به اشتراک گذاشتند.
امامی اظهار کرد: کانون زبان ایران با اقدام به موقع در زمینه تدارک زیرساختها و آموزش سریع کارکنان و مدرسان توانمند خود و همچنین آموزش زبانآموزان برای بهرهبرداری بهتر از کلاسها و استفاده از روشهای جذاب در برگزاری کلاس، چهار ترم سال جاری را بهصورت آنلاین برگزار و از این رهگذر شعار «آموزش تعطیلیبردار نیست» را به واقعیتی عینی بدل کرد.
علاقهمندان میتوانند این کتاب را از فروشگاه مرکزی کانون زبان ایران واقع در تهران، خیابان مطهری، خیابان فجر، نبش کوچه غفاری تهیه کنند.
نظر شما