محمدرضا اربابی بیان کرد: نمایشگاه مجازی کتاب همان مخاطبان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هستند که با شرایط بهتری میتوانند کتاب تهیه کنند.
وی افزود: اما چون نمایشگاه کتاب در کشور ما از ابتدا خاصیت فروشگاهی داشت برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب نیز از این جنبه اهمیت پیدا میکند که خاصیت فروشگاهی آن بر خاصیت نمایشگاهیاش غالب است.
اربابی همچنین گفت: نمایشگاه مجازی کتاب زمانی میتواند اتفاق مهمی باشد که از فروش و بسترهای فروش غیرحضوری ناشران برتر باشد؛ این برتری زمانی ایجاد میشود که یکسری مزیتهای رقابتی با این فروشگاههای اینترنتی فروش کتاب داشته باشد که یکی از این ویژگیها تخفیف است.
رئیس انجمن صنفی مترجمان تهران عنوان کرد: وقتی نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار میشود بحث برندی که حاصل یک تشکیلات دولتی است و تخفیفاتی که اعمال میشود قطعا برای مخاطب جذابتر است که از این نمایشگاه برای خرید کتاب استفاده کند و تجربه استفاده مردم در دوران کرونا از ظرفیتهای اینترنت بسیار به این نمایشگاه مجازی کمک خواهد کرد.
او در ادامه بیان کرد: از سال 93 در انجمن صنفی مترجمان تلاش کردیم وبینار برگزار کنیم؛ یعنی دورههای آموزشی را در بستر اینترنت ارائه کنیم ولی از سوی مخاطبان بسیار مقاومت شد و مردم سعی میکردند بیشتر در کلاسهای حضوری شرکت کنند. اما درحال حاضر کرونا سبب شد که استقبال مخاطبین از دورههای مجازی به مراتب بیشتر از دورههای حضوری است. پس نمایشگاه مجازی میتواند از این موج استفاده کند و با افزایش جذابیتهای نمایشگاهی و فروشگاهی خود به بازار ناشران کمک کند.
این مترجم با اشاره به این که تجربه حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به ما نشان میدهد که افراد زیادی از استان های مختلف کشور برای خرید کتاب به این نمایشگاه میآیند بیان کرد: وقتی به کل فرآیند نگاهی بیندازیم متوجه میشویم نمایشگاه مجازی چقدر این فرآیند را کوتاه میکند درواقع نوعی تسهیلگر و کمک کننده برای همه افرادی است که قصد خرید کتاب را دارند. به نظر من میتواند میزان فروش کتاب را افزایش دهد.
اربابی در پایان گفت: از نگاه من مخاطبان نمایشگاه مجازی کتاب همان مخاطبان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران هستند که با شرایط بهتری میتوانند کتاب تهیه کنند.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمن ماه برگزار خواهد شد.
نظر شما