یکشنبه ۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹
کتاب «چهل سال بعد» منتشر شد

چاپ نخست کتاب «چهل سال بعد؛ گفت‌وگوهایی دربارۀ انقلاب اسلامی» با مشارکت شبکۀ رادیویی گفت‌وگو از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط‌عمومی انتشارات سروش؛ اثر حاضر، مشتمل بر مباحث مطرح‌شده از سوی کارشناسان و صاحب‌نظران برنامة فانوس است که در مجموعه‌ای با عنوان «چهل‌ سال بعد، گفت‌وگوهایی دربارة انقلاب اسلامی» گردآوری شده است. امید می‌رود این دیدگاه‌ها و نظرات بتوانند به غنای ادبیات اجتماعی‌سازی و فهم‌ مشترک همگانی از نظام مسائل کشور بینجامند و برای ارتقای روندهای تصمیم‌گیری و حکمرانی کارآمد نظام جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار گیرند. در همین مجال از آقای دکتر محمدباقر خرمشاد، که زحمت نوشتن مقدمة این کتاب را بر عهده گرفتند، تشکر و قدردانی می‌شود. امیدواریم این اقدام گامی هرچند کوچک در جهت تثبیت گفتمان انقلاب اسلامی محسوب شود و موردتوجه نخبگان و فرهیختگان کشور قرار گیرد.
 

در پیش‌گفتار کتاب به قلم یاسر برخورداری، معاون اجتماعی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده است:
در این پژوهش دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در چهار‌ دهة گذشته در مهم‌ترین حوزه‌ها، مسائل و موضوعات مرتبط با انقلاب اسلامی، بازخوانی و بازتفسیر و در چهار فصل تدوین شده است: فصل نخست به موضوعات و مفاهیم داخلی و نسبت آن‌ها با جمهوری اسلامی ایران پرداخته و یازده موضوع بحران‌های سیاسی، امنیتی، عدالت، هویت و هویت ملی، مردم‌سالاری دینی، وضع نهادهای مدنی، تحزب، زنان، نهاد علم و کارآمدی را بررسی کرده است. این فصل در پی پاسخ به این پرسش‌ها است که انقلاب اسلامی ایران در این حوزه‌ها چه دستاوردهایی داشته و تا چه حد توانسته است موفقیت‌آمیز عمل کند و نقاط قوت و ضعف سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در این حوزه‌ها چه بوده است؟
 

در بخشی از کتاب و از قول محمدحسین انتظار، دبیر کمیته راهبردی موسسه تحقیق و توسعه دانشمند، در مورد تهدید استقلال کشور توسط فضای مجازی آمده است:
چین به سادگی اجازه ورود و خروج دیتا را نمی‌داد. ابتدا با گوگل همکاری کرد و با توجه به جمعیت بسیار زیادش گوگل را وادار کرد تا قوانین کشورشان را بپذیرد و سپس آرام آرام شبکه ملی اطلاعات خود را شکل داد.
ما می‌توانستیم در شکل دادن به شبکه اطلاعات ملی پیشرو باشیم و نظام حکمرانی مسقل مجازی خود را به دست بگیریم، اما با کم کاری‌هایی که در بحث شبکه ملی اطلاعات اتفاق افتاد تا حدی حق پیش‌دستی خود را از دست دادیم. زیرساخت شبکه ملی اطلاعات می‌تواند حکمرانی را به داخل کشور منتقل کند؛ یعنی اجازه دهد که ما سیاست‌ها و قوانین و مقررات خود را در فضای مجازی برقرار کنیم.
 

چاپ نخست این اثر در 178 صفحۀ رقعی، شمارگان 500 نسخه و با قیمت 4.000 تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقمندان این حوزه قرار گرفته است.
 
علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند از طریق فروشگاه با شمارۀ 88310610 و یا فروشگاه اینترنتی با شمارۀ 66415401 تماس حاصل نمایند. همچنین از طریق اینستاگرام انتشارات سروش به نشانی@soroushpub_com ، واتساپ به شماره 09301949130 و یا با مراجعه به سایت سروش www.soroushpub.com، برای تهیه کتاب اقدام نمایند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها