چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
تردید در انتخاب

بسیاری از برکات زندگی شخصی و حرفه‌ای خود را در اتخاذ همان تصمیم و کسب رضایت پدر و مادر و نیز پرداختن به علاقه‌‏مندی‌های خود می‌دانست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌­ای به نام«هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان فرهنگ‏‌مدار خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.


متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
شش کلاس ابتدایی را خوانده بود و اکنون باید وارد دبیرستان می‌شد. پدر اما دلش می‌خواست پسر به راه او رفته و تحصیلات حوزوی را ادامه دهد. حسین نگرانی پدر را درک می‌کرد. می‌دانست که پدر دغدغه دین و ایمان او را دارد و از جوّ حاکم بر محیط‌های آموزشی آن زمان در هراس است. اما او دلش می‌خواست دروس جدید را بخواند و به دانشگاه برود. ریاضیات را دوست می‌داشت و از طرفی حواسش به دل مادر بود. مادر آرزو می‌کرد پسرش دکتر شود و مردم را طبابت کند. پدر و دغدغه‌هایش از یک‌سو، دبیرستان و علاقه‌مندی‌های حسین و مادرش از سوی‏ دیگر، تصمیم‌گیری را سخت کرده بود. زمان به کندی سپری می‌شد، اما شد. اکنون حسین صبح‌ها شاگرد دبیرستان بود و شب‌‏ها نزد پدر دروس قدیم را می‌آموخت. بدین‏‌ترتیب همه نگرانی‌ها برطرف شده بود و جریان آموزش ادامه داشت. سال‏‌ها بعد که دکتر حسین ملک‌‏افضلی اردکانی استاد اپیدمیولوژی دانشگاه تهران شد، بسیاری از برکات زندگی شخصی و حرفه‌ای خود را در اتخاذ همان تصمیم و کسب رضایت پدر و مادر و نیز پرداختن به علاقه‌‏مندی‌های خود می‌دانست.
 
لینک مرتبط:
https://takrim.bmn.ir/fa/3840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها