وی افزود: همهگیری ویروس کرونا ماهیت برخی رویدادها را تغییر داد اما سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز رویدادهایی از جمله «صدای دانایی» و 3 مسابقه «کتابخوانی آنلاین» را برنامهریزی و اجرا کرد.
معاون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، ادامه داد: امسال در شیراز چند اقدام زیرساختی نیز در حوزه کتاب از جمله حداقل 2 فضای تعاملی کتابخوانی و مطالعه ایجاد میشود و دست کم 3 کتابخانه عمومی و سالن مطالعه در فرهنگسراهای شیراز راهاندازی خواهد شد.
جعفری، گفت: پیشنهاد نامگذاری یکی از معابر یا میادین شیراز به نام «کتاب» نیز در کمیسیون نامگذاری شورای اسلامی شهر شیراز در حال پیگیری است که نماد کتاب نیز در آن نصب میشود.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در تشریح فراخوان طراحی لوگو و پوستر شیراز پایتخت کتاب ایران، گفت: هنرمندان گرافیست و طراحان سراسر کشور تا 30 تیرماه فرصت دارند لوگو و همچنین پوستر شیراز پایتخت کتاب ایران را به آدرس shirazbookpromotion@gmail.com یا از طریق شبکه اجتماعی واتساپ به شماره ۰۹۳۹۷۱۱۴۵۶۳ ارسال کنند که فرم ارسال اثر نیز در سایت سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری شیراز به آدرس farhangi.shiraz.ir قابل دسترس است.
جعفری ادامه داد: استفاده از نمادهای فرهنگی و تاریخی شهر شیراز، نمادهای کتاب و کتابخوانی و همچنین عبارت «شیراز پایتخت کتاب ایران 1399» و Iran’s 2020 Book Capital در طراحی لوگو و همچنین پوستر پیشنهاد میشود.
وی جایزه لوگو و پوستر برگزیده را هر کدام 10 میلیون ریال اعلام و تاکید کرد: نمایشگاهی نیز از پوسترها و لوگوهای منتخب برگزار و از منتخبین با اهدای لوح سپاس و جایزه 2 میلیون ریالی تقدیر میشود.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار، گفت: پوسترها باید در ابعاد 70*50 و حداقل لوگو باید به صورت وکتور طراحی و فرم شرکت در مسابقه نیز به همراه اثر ارسال شود.
وی اضافه کرد: پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه دائمی ترویج کتابخوانی شیراز نیز به زودی با محوریت ارائه گزارش و برنامههای تمام موسسات، دستگاهها و مردم در ترویج کتاب و کتابخوانی به صورت دوزبانه راه اندازی خواهد شد.
نظر شما