به گفته دبیر نخستین جایزه ادبی حسین جلالپور (جایزه مستقل غزل)، حدود 700 اثر به دبیرخانه این جایزه ارسال شده است.
وی با بیان اینکه و با توجه به محدودیت سنی تعیین شده برای شرکتکنندگان، حجم آثار رسیده به دبیرخانه جایزه فراتر از حد انتظار بود، در خصوص کیفیت آثار ارسالشده به بخش پژوهش و مقاله این جایزه نیز افزود: هر چند تصور بر این بود که با توجه به جوانی شرکتکنندگان ما کمتر شاهد آثار کیفی باشیم؛ ولی به گفته داوران این بخش، آثار خوب و درخوری به جایزه رسیده که این امر داوری را سخت و حساس کرده است.
دبیر نخستین جایزه مستقل دکتر حسین جلالپور درخصوص هدف برگزاری این رویداد گفت: این رویداد با هدف یادکرد و پاسداشت سه دهه حضور تاثیرگذار حسین جلالپور در عرصه غزل پیشرو ایران، شناسایی و معرفی جوانانی که حضور جدی در عرصه غزل پیشرو دارند و پژوهشگرانی که درخصوص غزل، تحقیق و مقاله عرضه میکنند، برگزار میشود.
فرهادی درباره تاثیر فرهنگی جایزه ادبی حسین جلالپور بر بافت فرهنگی بندر گناوه تصریح کرد: حسین جلالپور درصدد بود بندر گناوه را بهعنوان یک بندر فرهنگی در کشور معرفی کند و در این راه تلاشهای زیادی کرد و البته موفق هم بود. این جایزه هم در حقیقت ادامه همان تلاشهای همیشگی وی در این زمینه و شعر امروز استان بوشهر است.
وی در پایان یادآور شد: آیین پایانی جایزه ملی دکتر حسین جلالپور (جایزه مستقل غزل) با حضور چهرههای مطرح ادبیات ایران به مدت دو روز (چهارشنبه و پنجشنبه، 11 و 12 دیماه) در بندر گناوه برگزار میشود.
نظر شما