وی افزود: سوگواره «ماه منیر» با محوریت تبیین رشادتهای حضرت عباس(ع) برگزار شد زیرا همه تلاش، حماسهها و فداکاریهای ایشان معادل وفای به عهد بود و برگزاری چنین مراسمی میثاق مجدد شعرای آئینی و عاشقان حضرت عباس (ع) با ایشان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم پس از چند دوره ملی، چنین گرد همآییهایی در سطح بینالمللی نیز برگزار شود و این جریان نقطه عطفی برای میقات و میعاد عباسیان سراسر عالم در اردبیل باشد.
بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ، زبان هنر و شعر است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل نیز در این مراسم اذعان کرد: عاشورا واقعه بزرگی بوده که تمامی جنبههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بشریت را تحتالشعاع خود قرار داده و در این میان بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ به نسلهای آینده، زبان هنر و شعر است.
ندایی ادامه داد: شعرهای حماسی جایگاه والایی در بین مسلمانان سراسر جهان داشته و حتی پس از جنگهای اسلام نیز مسلمانان با توسل به همین اشعار برای دفاع از ارزشهای اسلامی وارد میدان نبرد میشدند.
وی افزود: پایداری حکومت اسلامی منوط به حفظ و اعتلای ارزشهای دینی بوده و در این خصوص شاعران وظیفه بسیار سنگینی را بر عهده دارند.
بنا به این گزارش، سوگواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر» با هماهنگی دفتر ادبیات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل اردبیل و انجمنهای شعر و ادب، ادبا و فضلای آئینی و عاشورایی استان، به شکل دو زبانه (ترکی و فارسی) برگزار شد که در بخش ترکی آثار از قادر ایمانزاده، محسن بهنژاد و میثم فتحی هر سه از استان اردبیل و در بخش فارسی خدابخش صفادل از نیشابور، علیرضا رجبعلیزاده از کاشان و معصومه سادات شاکری از نیشابور رتبههای اول تا سوم را کسب کردند.
پخش کلیپ، شعرخوانی و تجلیل از برگزیدگان، از دیگر بخشهای مراسم پایانی سوگواره ملی شعر عاشورایی «ماه منیر» در اردبیل بود.
نظر شما