کتاب «معنویت بیسامان» اثر صدیقه رمضانی از سوی انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) چاپ و روانه بازار شد.
حجتالاسلام عباس حیدریپور، قائم مقام پژوهشکده باقرالعلوم (ع) که ناشر این اثر است، در این باره به خبرنگار ایبنا گفت: از جمله تهاجمات فرهنگی، الگوها و انگارههای شبه معنوی جدید در طبقات و گروههای اجتماعی است؛ معنویتهایی که به تعبیر مقام معظم رهبری عرفانهای کاذب و بدلی و به دنبال سیطره تفکرات الحادی و دکان داری معنوی هستند.
وی اضافه کرد: از آنجایی که به باور برخی از اندیشمندان امروزه، جهان در لبه پرتگاه بحران معنا و معنویت قرار دارد و معنویت حقیقی را مدرنیته تهدید میکند، برای ریشهیابی علمی این مسأله، کتاب معنویت بیسامان (تاملی جامعه شناختی بر معنویت گرایی جدید و چرایی گرایش به آن در ایران) توسط صدیقه رمضانی در 4 فصل به رشته تحریر درآمده است.
حیدریپور گفت: این کتاب در 240 صفحه با قطع وزیری از چهار فصل تشکیل شده است. عنوان فصل اول، معنویتگرایی جدید در عالم نظر، فصل دوم، گفتوگو با معنویت گرایان جدید ایرانی، فصل سوم، وضعیت شهر تهران به مثابه مشتی از خروار و فصل چهارم هم بررسی انتقادی روایتهای ایرانی است.
کتاب «معنویت بیسامان» در 240 صفحه با قطع وزیری از سوی انتشارات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقر العلوم (ع) منتشر شده است.
نظر شما