سه‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
خانه هر ایرانی کتابخانه ملی می‌شود

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، منبع تولید دانش را دانشگاه‌ها و نگهبان این دانش را سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دانست و گفت: باید با بهره‌گیری از دانش و رویه‌های نوین، کتابخانه ملی در خانه هر ایرانی شکل بگیرد بگونه‌ای که خانه هر ایرانی یک کتابخانه ملی باشد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی دوشنبه 14مردادماه در آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی«ویتا» که در محل تالارقلم سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور سورنا ستاری، معاون علم و فناوری ریاست جمهوری و جمع کثیری از استارتاپ‌ها برگزار شد گفت: از تمامی کسانی که در پیشبرد این رویداد جدید که با توسعه بازار کسب و کار و گسترش دانش در سطح ملی و بین المللی همراه است، قدردانی می کنم.
 
وی درباره بازار نوین کسب و کار گفت: این مهم با استفاده از آخرین تکنولوژی و شیوه‌هایی صورت می گیرد که به نوعی جایگزین روش‌های گذشته است. البته باید توجه داشت که این امر به آن معنا نیست که روش‌های گذشته مطلوب نیست چراکه این روش‌ها در مقطع زمانی خودش بسیار کارآمد و اثربخش بوده‌اند.
 
رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: در حوزه استارتاپ اقداماتی صورت گرفته است که با عنوان« طرح تحول» از آن یاد می‌شود و این مهم می‌تواند مبنای عمل ما در آینده برای خلاقیت جوانان باشد. لازم است این سرمایه حفظ شود تا جوانان خلاق کشور به فکر کوچ از این سرزمین نباشند. اگر ما ظرفیت را برای جوانان ایجاد کنیم، به آن‌ها باور و اعتماد داشته باشیم، آن‌ها هم هیچ کجا را برتر و بالاتر از خانه خودشان نمی‌دانند.
 
در ادامه این مراسم، تفاهم‌نامه‌ای برای ایجاد و راه‌اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری‌های حوزه کتابداری، اسناد و محتوای دیجیتال به امضای اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری رسید.
 
برنامه نوآوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی با حمایت از استارتاپ‌ها
مظفر پاسدار، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با اشاره به اساسنامه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و وظایفی که مجلس شورای اسلامی بر عهده این سازمان قرار داده است، افزود: گردآوری، حفاظت، سازماندهی و اشاعه اطلاعات مربوط به آثار مکتوب و غیرمکتوب در ایران و خارج از کشور یکی از مهمترین پایه‌های اصلی بر عهده این سازمان است.
 
پاسدار تصریح کرد: بنابراین در حوزه کتابخانه‌ای با عنوان پلتفرم، ارتباطات را نزدیک‌تر خواهیم کرد و امیدواریم به‌مانند رویداد ویتا بتوانیم رویدادهای فناورانه دیگری را با همکاری شتاب‌دهنده‌های دیگری برگزار کنیم، درهای این سازمان نیز برای همکاری با بخش‌های خصوصی باز است.
 
وی ادامه داد: در گام دوم، توسعه لیبتک را با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیش خواهیم برد و درگاه لیبتک را راه‌اندازی خواهیم کرد و در گام بعدی برای حمایت از استارتاپ‌ها، حمایت اکوسیستمی استارتاپ‌ها را خواهیم داشت و در نهایت صندوق جسورانه را با حمایت معاونت علمی و فناوری و صندوق توسعه ملی ایجاد خواهیم کرد.
 
پاسدار در خاتمه به ایجاد و فعال‌کردن فضای کار خلاقانه برای گروه‌های استارتاپی جهت پیدا کردن سرمایه‌گذار و همچنین دسترسی به فضای کاری اشاره کرد و افزود: در نهایت با این راهکارها و محصولات، بیشترین خدمت را به مخاطبین، که همان کتابخانه‌ها و مراکز آرشیوی است، ارائه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها