با هدف برنامهریزی اقدامات فرهنگی در مناطق سیلزده صورت پذیرفت؛
دیدار نمایندگان نهاد از کتابخانههای مناطق آسیبدیده و دلجویی از کتابداران پلدختر
مدیرانکل روابط عمومی و توسعه کتابخانهها و مشارکتهای نهاد ضمن حضور در شهرستان پلدختر و بازدید از کتابخانههای این مناطق، با کتابدار آسیبدیده کتابخانه عمومی علامه جزایری شهرستان پلدختر و کتابخانه عمومی امام علی(ع) بخش معمولان نیز دیدار و از آنان دلجویی کردند.
مدیرانکل روابط عمومی و توسعه کتابخانهها و مشارکتهای نهاد همچنین در گفتگو با غلامرضا آقامیرزایی، مدیرکل ستاد بحران استان لرستان در جریان آخرین وضعیت مناطق سیلزده در استان لرستان و تمهیدات در نظر گرفته برای رفع مشکلات آنها قرار گرفتند.
ناصری و گودرزی در ادامه بازدیدشان با حضور در روستای دمرود و منزل ندا صیادی، کتابدار آسیبدیده کتابخانه عمومی امام علی(ع) بخش معمولان، با وی دیدار و از او و خانوادهاش دلجویی کردند.
مدیرکل روابط عمومی نهاد کتابخانههای عمومی کشور در این دیدار با اشاره به دغدغه دبیرکل نهاد در خصوص وضعیت کتابداران آسیبدیده در سیل اخیر بیان کرد: او به جد پیگیر مسائل و مشکلات کتابداران آسیبدیده در سیل اخیر است و نهاد در کنار این عزیزان خواهد بود.
او در ادامه ابراز امیدواری کرد که با اقدامات و تمهیدات صورت گرفته شاهد بهبود هر چه سریعتر وضعیت مردم خسارتدیده از سیل و بازگشت آنها به زندگی عادی باشیم.
مدیرکل روابط عمومی نهاد گفت: یکی از اولویتهای نهاد در جریان سیل اخیر، برگزاری برنامههای فرهنگی است تا کودکان قدری از فضای غمبار پس از این حادثه فاصله بگیرند.
ناصری در ادامه افزود: یکی از مشکلات جدی در این ماجرا بحث مطالعه درسی دانشآموزان است که با توجه به فرارسیدن ایام امتحانات نیاز به فضای مطالعه و منابع درسی دارند.
وی همچنین اعلام کرد: دو دستگاه کتابخانه سیار به لرستان اعزام خواهد شد و از همین هفته برنامههای فرهنگی متنوع آغاز خواهد شد.
همچنین اصغر گودرزی در حاشیه بازدید از کتابخانه نیمه کاره پلدختر گفت: برآوردهای اولیه از آسیبهای وارد شده به این کتابخانه انجام شده و به زودی کار بازسازی و تکمیل آن را از سر خواهیم گرفت تا این کتابخانه وارد چرخه خدماترسانی به مردم منطقه شود.
او در ادامه با اشاره به استقبال گسترده کتابداران برای امدادرسانی در مناطق آسیب دیده از سیل تأکید کرد: با توجه به اهمیت امدادرسانی و حضور موثر کتابداران در مناطق سیلزده سامانهای بدین منطور تعریف شد تا کتابداران بتوانند براساس توانمندیها و علاقهمندی خود در مناطق آسیبدیده حضور پیدا کنند. براساس آخرین آمارها تا کنون بیش از ۸۰۰ کتابدار از نقاط مختلف کشور برای حضور در مناطق سیلزده اعلام آمادگی کردهاند که در حال ارزیابیهای اولیه هستیم به زودی روند اعزام کتابداران داوطلب نهاد اطلاعرسانی خواهیمکرد.
گودرزی با تأکید بر فعالیتهای انجامشده و تمهیدات اتخاذشده برای فعالسازی خدمات کتابخانهای در پلدختر افزود: فعالسازی خدمات پایهای کتابخانه در اسرع وقت، استفاده از فضای جنبی کتابخانه برای برگزاری برنامههای فرهنگی، اعزام و استقرار واحدهای سیار در کمپها و اردوگاههای اسکان اضطراری و ارائه خدمات و برنامههای فرهنگی بهخصوص برای کودکان، از جمله برنامههایی است که در اسرع وقت برای فعال کردن کتابخانههای علامه جزایری پلدختر و امام علی معمولان در دست اقدام داریم.
فرشته طهماسبی، مدیرکل کتابخانههای عمومی لرستان نیز در این دیدار ضمن ابراز تأسف و همدردی با آسیبدیدگان، گفت: مردم و دولت همپای یکدیگر سعی در رفع مشکلات و جبران خسارت سیلدیدگان دارند.
کتابدار کتابخانه عمومی امام علی(ع) بخش معمولان نیز در این دیدار از عنایت دبیرکل و کارکنان نهاد کتابخانههای عمومی کشور در پیگیری وضعیت آسیبدیدگان سیل و به ویژه کتابداران تشکر کرد.
همچنین مدیران کل روابط عمومی و امور کتابخانههای نهاد کتابخانههای عمومی کشور با همراهی مدیرکل و جمعی از کارشناسان اداره کل کتابخانههای عمومی استان لرستان با حضور در روستای سیل زده «چم مهر» شهرستان پلدختر ضمن بازدید از این منطقه و گفتگو با اهالی ساکن روستا، از سمیه میر رضایی کتابدار کتابخانه عمومی علامه جزایری شهرستان پلدختر دلجویی کردند.
گفتنی است پویش «بهار مهربانی» نهاد کتابخانههای عمومی کشور با هدف تسلّی دل غمدیدگان، کمک به کودکان آسیب دیده، کاهش آسیبهای اجتماعی در مناطق سیلزده، پرکردن اوقات فراغت و سرگرمی کودکان در میان هیاهوی آواربرداری و امداد رسانی، در قالب اجرای برنامههای فرهنگی و ارسال بستههای کتاب و اسباببازی برای آسیبدیدگان این مناطق در حال فعالیت است.
نظر شما