پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱
بهره‌مندی مردم هرمزگان از کتاب با تاسیس «بو‌کتاب» چهار برابر شد

مدیرکل روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آئین افتتاح فروشگاه بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی «بوکتاب» تاسیس این فروشگاه را بر افزایش سرانه کتاب‌فروش‌های استان و همچنین دسترسی مردم این استان به کتاب را یک جهش توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) آئین گشایش فروشگاه بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی «بوکتاب» صبح پنج‌شنبه(چهارم بهمن‌ماه) در بند‌رعباس و با حضور همایون امیر‌زاده؛ مدیرکل روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمد مسجد‌جامعی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی‌اکبر اشعری؛ عضو هیات امنای موسسه خانه کتاب،‌   مصطفی رحمان‌دوست؛ شاعر جواد محقق؛ شاعر و  احمد‌ مرادی؛ مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و جمعی از مدیران و اهالی قلم بندر‌عباس در محل این فروشگاه برگزار شد.
 
همایون‌ امیر‌زاده، در این مراسم ضمن بیان اینکه هرمزگان از نظر زیر‌ساخت‌های فرهنگی فقیر است، تاسیس کتاب‌فروشی «بوکتاب» از سوی  شرکت «دنیای ماه‌پیشونی» را اتفاق خجسته و اثر‌گذاری دانست.
 
وی با اشاره به آمار‌های ارائه شده از سوی موسسه خانه کتاب گفت: از سال 1357 تا 97 تنها 645 عنوان کتاب در استان هرمزگان منتشر شده که عدد نگران کننده‌ای است؛ در‌حالی‌که در همین جلسه، ناشرانی حضور دارند که در طول یک‌سال بیش از هزار عنوان کتاب چاپ می‌کنند.

17 ناشر فعال در استان هرمزگان
مدیرکل روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ادامه داد: در استان هرمزگان در مجموع 17 ناشر فعال، وجود دارد که این تعداد از تعدادن ناشران فعال شهر کاشان هم کمتر است، همچنین تعداد کتاب‌فروشی‌های استان هرمزگان با احتساب لوام‌التحریر‌ها 42 باب است که در مقایسه با سایر استان‌ها وضعیت مطلوبی ندارد.

امیر‌زاده در ادامه سخنان خود و با اشاره به تاسیس دومین کتاب‌فروشی شرکت دنیای ماه‌پیشونی گفت: براساس اطلاعات موجود متراژ کل کتاب‌فروشی‌های استان، با احتساب مراکز لوازم‌التحریر‌فروشی دو هزار متر مربع بوده است، اما تاسیس فروشگاه «بوک‌تاب» این رفم را افزایش  شایانی داده تا جایی که بهره‌مندی مردم بند‌رعباس از کتاب با تاسیس این فروشگاه چهار برابر می‌شود.
 
وی اضافه کرد: در فروشگاه بوک‌تاب، 250 هزار جلد از 25 هزار عنوان کتاب عرضه شده است که از این تعداد 15 هزار عنوان متعلق به حوزه کودک و وجوان و 10 هزار جلد به حوزه بزرگسال اختصاص دارد که  در مجموع یک جهش در استان هرمزگان به شمار می‌آید.

ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت‌های فرهنگی استان هرمزگان
امیر‌زاده همچنین با تاکید بر ظرفیت‌های فرهنگی هرمزگان ادامه داد: متاسفانه هر کسی از تهران به بندر‌عابس می‌آید،‌ به دنبال تجارت و سرمایه و خرید است و در این میان به ظرفیت‌های فرهنگی این استان توجهی نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مسئولان و مردم بندر‌عباس را ملزم دانست که از حضور و فعالیت این فروشگاه کتاب حمایت کنند و در این راستا به کمک 40 میلیون تومانی محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزارتخانه اشاره کرد که با خرید از این مجموعه به اهداء کتاب برای کودکان روستایی هرمزگان اختصاص خواهد یافت.
 
امیر‌زاده، در ادامه، مبدع یک گلریزان فرهنگی شد و از مسئولان استانی خواست که مبالغی را به خریدِ حمایتی از این فروشگاه و توزیع کتاب بین کتابخانه‌ها و دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اهدا کنند، که مبالغ قابل‌توجهی در حین برگزاری مراسم به ثبت رسید.



 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها